Skip links

Webinar Zakelijk Vastgoed financieren

Woensdag 24 mei 2023 organiseert Home Invest Zakelijk in samenwerking met Intermediair Business Desk (IBD) Nederland van 13.30 tot 15.00 uur een webinar te Ede met als onderwerp: Zakelijk Financieren. Is dat wat voor mij?

Binnen jouw bestaande klantenbestand zitten ongetwijfeld ondernemers. Deze ondernemers heb je geadviseerd bij het aankopen van hun privé woning, verzekeringen, vermogen, pensioen of andere financiële vragen. Vaak zijn ze tevreden over het gegeven advies.

Zo tevreden dat ze soms ook voor de financiering van een bedrijfspand vragen hebben. Hierbij wil je ze graag ook van dienst zijn. Home Invest Zakelijk kan je hierin begeleiden. Wat we doen, hoe we dat doen en welke mooie aanbieding we hebben voor een zakelijk opleiding hoor je in het Webinar.

Als deelnemer van Home Invest heb je hiermee een totaal aanbod op het gebied van woning- en zakelijke hypotheken via 1 loket!

” Wij zagen het intermediair worstelen met dit soort financieringsaanvragen. Enerzijds bestaat er bij het intermediair een sterke drang om de klant te helpen maar ontbrak het aan de kennis, rekenkracht, ingangen en ondersteuning. Een andere factor is tijd. Doordat dit soort financieringen vaak sterk afwijken van de reguliere woonhuis hypotheek, kost het een intermediair vaak te veel tijd. Waarop wij dachten, dat kan en moet anders. De intermediair blijft regisseur en relatiemanager richting de eindklant en wij zorgen voor aanvraag en afwikkeling van het klantdossier. “ Voor al haar relaties biedt Home Invest Zakelijk toegang tot het zakelijk financieringskanaal. Door haar specialisten op het gebied van zakelijk- en belegd vastgoed, wordt je volledig ondersteund en begeleid in het financieringstraject.

Voor welke financiering kan je terecht bij Home Invest Zakelijk?

  • Woningen die bestemd zijn voor verhuur of verkoop
  • Bedrijfsmatig onroerend goed in combinatie met woningen
  • Bedrijfsmatig vastgoed voor gebruik in de eigen onderneming
  • Residentieel Vastgoed
  • Kleinschalig commercieel vastgoed
  • Vastgoed in de zorg
  • Projectfinanciering voor ontwikkeling of transformatie
  • Herinvesteren en/of gebruik van de portefeuille overwaarde
  • Particuliere aanschaf belegd vastgoed voor verhuur.

Meer informatie ? Kijk op Home Invest Zakelijk voor het aanbod.en meld je aan voor het webinar.

Email : zakelijk@homeinvest.nl
Telefoon: 088-7309131

Explore
Drag