Samen verder
Een grote stap in een relatie is samenwonen, een huis huren of kopen of zelfs trouwen. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, toch wilt u zorgeloos wonen en financiële rust hebben. Onze adviseurs geven u financieel overzicht en adviseren u graag over verzekeringen, hypotheken, leningen, pensioen, sparen en betalen.

Goede en mindere tijden in uw leven
Een breuk in de relatie. De beslissing om te gaan scheiden is misschien wel het moeilijkste besluit dat u ooit moet nemen. Mocht het zo ver komen, dan staan onze adviseurs ook voor u klaar. Samen met u kijken we hoe u uw geldzaken het beste kunt regelen.

Uw hypotheek
Als u prettig en zorgeloos wilt wonen wilt u natuurlijk weten hoe uw hypotheek geregeld moet worden en of uw hypotheek nog up to date is. De rente is historisch laag en hiervan wilt u natuurlijk profiteren. Laat 1 van onze adviseurs u helpen en begeleiden bij de keuze van de juiste hypotheek en aflossingsvorm.

Uw pensioen
Een leven lang heeft u hard gewerkt. Als u met pensioen gaat wilt u daar natuurlijk de vruchten van plukken. Met voldoende financiële middelen zorgt u ervoor dat u leuke dingen kunt blijven doen na uw pensioen. Heeft u alles wel goed geregeld? U kunt daar niet vroeg genoeg bij stilstaan.

Overlijden en verzekeringen
Als u komt te overlijden, staat uw partner er alleen voor. Ook financieel. Een moeilijke tijd waarin geldzaken geen probleem moeten zijn. Onze adviseurs adviseren u graag over het opbouwen van financiële zekerheid voor uw partner. Ook helpen zij u met de financiële zaken op het moment dat u geconfronteerd wordt met een overlijden.

Persoonlijk Financieel Advies
Uw leven verandert en uw relatie verandert mee. Uw adviseur biedt u overzicht en oplossingen passend bij uw situatie. Praat erover met elkaar en met uw adviseur. De adviseurs die aangesloten zijn werken onder hun eigen Wft vergunning.

Onafhankelijk adviseur
De adviseurs van Home Invest bemiddelen voor een groot aantal aanbieders en zijn geen productverkopers, maar adviseurs. De adviseurs vergelijken de producten die er op de markt verkrijgbaar zijn en worden beoordeeld door hun klanten. Op Advieskeuze.nl kunt u de klantreviews van adviseurs geven en inzien.

Neem contact met ons op voor een onafhankelijk adviseur in uw regio