Ideaal voor financieel adviseurs

Met de marketingtool communiceer je eenvoudig via Facebook, Twitter en LinkedIn én verstuur je prachtige nieuwsbrieven naar je klanten en geef je service met de Nazorgcheck. Home Invest heeft deze module snel en voordelig en in uw eigen huisstijl ingericht. Tevens installeren wij online tools voor de online communicatie met uw klanten.

  • Je website altijd up-to-date. Wij doen het zware werk. Zo schrijven we ruim 100 nieuwsartikelen per jaar die gaan over hypotheken, verzekeringen, pensioen enzovoort. En met onze koppeling worden ze automatisch op je website geplaatst. Uiteraard beslis je zelf of een artikel geplaatst wordt.
  • Verspreid via Twitter, Facebook en LinkedIn. Met onze Social Media koppeling worden alle nieuwsartikelen (die van ons én die van jou) automatisch verspreid via Twitter, Facebook en LinkedIn. En het mooie is: jij bepaalt zelf welke kanalen je inzet.
  • Geef invulling aan je nazorg met de Nazorgcheck in je eigen huisstijl. Jij bepaalt welke nazorg je wilt bieden tegen welk tarief.
  • Gebruik online communicatie tools. Wij installeren het voor u en geven een korte demo hoe ermee te werken richting uw klanten

Tip! koppel ook de social media kanalen van al je medewerkers. De nieuwsartikelen worden dan via nóg meer kanalen verspreid. Dit vergroot het bereik enorm.

  • Inzicht in je klant. Krijg volledige inzicht in je klant! Via het online dashboard zijn uitgebreide statistieken beschikbaar. Zo zie je bijvoorbeeld (per klant) welke nieuwsartikelen hij heeft bekeken. Op deze manier bouwen we een dossier op die je kunt raadplegen als je bijvoorbeeld een adviesgesprek gaat voeren. Ook tonen wij je per verzonden nieuwsbrief hoe vaak deze is geopend en welke nieuwsartikelen uit die nieuwsbrief het meest interessant waren.

Met de Nazorgcheck.nl kun je je nazorg beter en slimmer inrichten. Hierdoor hebben klanten een positievere nazorgervaring en voorkom je direct allerlei zorgplichtdiscussies. Wie zorgplichtactiviteiten slim inzet kan daarnaast ook nog eenvoudig cross selling realiseren.

Wil jij je nazorg vandaag nog verbeteren, met een minimale inspanning?

JA? dan hebben wij een slimme en professionele oplossing voor je, met een kant-en-klaar pakket nazorgchecks. We stellen geen enkele eis aan de kwaliteit van je bestaande data of systemen, een naam en een e-mail adres zijn al voldoende om direct te kunnen starten.

Vanaf € 29 per maand heeft u al de nazorgchecks of vanaf € 49 de nieuwsbrieven en social media koppelingen. Indien je een website wilt betaal je eenmalig € 495 en € 49 per maand.

Online communicatie tools
Maak gebruik van online communicatie en video software om uw klanten in een gesloten omgeving persoonlijk en op afstand beter te kunnen bedienen. Wij bestellen en installeren de online tools voor u met een korte handleiding.

 

Werking Nazorgcheck.nl

Nieuwsbrieven

 

Voorbeeld website
www.goedengeld.nl

Interesse? Neem contact met ons op