Wordt adviseur Duurzaam Wonen.

Home Invest vindt het belangrijk om haar bijdrage te leveren in het verduurzamen van de woningmarkt en ondersteund daarom ook het partnerscollectief rondom de basis opleiding adviseur Duurzaam Wonen. Hier kunt u zich inschrijven voor de basisopleiding Duurzaam Wonen (met 3 SEH PE punten)

Maar wij gaan verder als Home Invest ! Met gepaste trots introduceren wij dan ook onze partner Best Groen!

Best Groen is een online platform, gericht op het financieel intermediair, om klanten te helpen verduurzamen in een one-stop-shop model op basis van de zogeheten “no regret” maatregelen.
Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, isolatie, isolatieglas en ledverlichting. Investeringen met een bewezen terugverdientijd en rendement die perfect passen in het gemiddelde EBV-budget.

Best Groen onderscheid zich omdat zij niet alleen in inzicht geven in de mogelijkheden van verduurzamen, de investering en terugverdientijd, maar ook daadwerkelijk de levering verzorgen inclusief een BTW-teruggave en evt. subsidieregelingen.

Middels de online tool kun je offertes aanvragen en de klantreis op de voet volgen. Tijdens het tekenen van de hypotheek tekent de klant ook de offertes voor zonnepanelen of isolatie. Zowel klant als intermediair wordt hiermee volledig ontzorgt. Uiteraard zit voor jouw als intermediair ook nog eens een aantrekkelijk verdienmodel op die ook als korting aan je cliënt kan geven.

Om je goed voor te bereiden op het geven van “duurzaam hypotheekadvies” biedt Home Invest via de Best Groen Academy een product en vaardighedentraining aan. Home Invest XL leden ontvangen 50% korting op de kosten van de training en de aanstelling bij Best Groen. Natuurlijk kunt u altijd deelnemen aan de training met korting op de normale prijs van € 350.

De training bestaat uit informatie omtrent de markt, integratie van EBV in je adviesgesprek, zonnepanelen en informatie met veel tips en adviezen. De training wordt verzorgd door erkende trainers met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, marketingmaterialen voor op kantoor en inlogcodes van het platform om zelfstandig te adviseren en offreren. Uiteraard krijgt jouw kantoor de nodige aandacht via Social Media na het verkrijgen van de aanstelling.

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu rechtstreeks aan via info@bestgroen.nl onder vermelding van Home Invest voor het speciale aanbod en je ontvangt dan spoedig een uitnodiging voor de eerstvolgende training.

 

Meer informatie Best Groen

Met vriendelijke groet,

Marcel Bax
Team Home Invest