Skip links

Tussenstand Gouden Lotus Awards

De tussenstand van de Gouden Lotus Awards is bekend. We staan nu nog op de 2e plek in de tussenstand, maar gaan natuurlijk voor de 1e plaats! Bekijk hier de tussenstand van de Gouden Lotus Award.

Steun ons met het behalen van de Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2024. Als je je stem uitbrengt op Home Invest zijn wij je zeer dankbaar en maak je kans op een mooi borrel- of aspergepakket.

Geef een onafhankelijke review: Waarin onderscheidt Home Invest zich ten opzichte van de markt en wat kunnen we verbeteren? Hiermee kunnen wij onze dienstverlening aanpassen voor alle aangesloten kantoren en onafhankelijk blijven in tegenstelling tot andere grotere partijen.

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, worden dit jaar alweer voor de negende keer uitgereikt. Breng nu je stem uit en bepaal wie van jouw distributiepartners op dinsdag 14 of woensdag 15 mei een van de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024 krijgt uitgereikt. Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden en kunt eenvoudig doorklikken naar de volgende rubrieken. 

Breng hier je stem uit en maak kans op een borrelpakket.

Kijk hier wat Home Invest je kan bieden. Bedankt voor uw steun namens het Team van Home Invest 

Explore
Drag