Skip links

Tips van de maand: februari 2024

In deze rubriek delen wij handige tips, om ervoor te zorgen dat jouw hypotheekaanvraag sneller geaccepteerd wordt en wijzen we je op mogelijkheden van onze geldverstrekkers die je wellicht nog niet wist.

Aflossingsvrij voor koopstarters niet mogelijk bij Argenta

Het is bij Argenta niet meer mogelijk om voor starters op de woningmarkt een aflossingsvrije
hypotheek af te sluiten. Voor Argenta is een koopstarter een aanvrager jonger dan 35 jaar die nog niet eerder een eigen koopwoning had.

Klik hier om de acceptatiegids van Argenta te bekijken. Bovenstaande staat vermeld in artikel 1.5.

Bankgarantie Nationale Waarborg via Home Invest

Wist je dat je heel eenvoudig een bankgarantie aan kunt vragen bij Nationale Waarborg via onze website? Ga naar www.homeinvest.nl/bankgarantie voor meer informatie of om directe een bankgarantie aan te vragen.

Verhuur- en recreatiehypotheek van Obvion

Zowel voor bestaande als nieuwe klanten biedt Obvion de mogelijkheid om hun huidige of aan te kopen woning voor verhuur te financieren. Ook is het mogelijk om een recreatiewoning te financieren, welke eventueel ook voor verhuur kan dienen.

De maximale hypotheek is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat en minimaal annuïtaire aflossing is verplicht. Logischerwijs is dit enkel mogelijk zonder NHG. En dat met de goede voorwaarden van de Woon Hypotheek, zoals automatische renteverlaging en duurzaamheidskorting!

Klik hier voor meer informatie!

Rentekorting Attens en Syntrus bij verduurzaming

Zowel voor nieuwe klanten als voor verhogingen bieden Attens en Syntrus rentekorting bij verduurzaming over maximaal € 25.000.

Voor Attens geldt een rentekorting van 0,4% als de klant een EBB of EBV afsluit.

Voor Syntrus geldt een rentekorting van 0,5% als de klant gebruikmaakt van het Groen Leningdeel. Dit leningdeel heeft een maximale looptijd van 15 jaar en wordt minimaal annuïtair afgelost.

Meer informatie? Klik hier voor Attens en klik hier voor Syntrus.

Met vriendelijke groet,
Team Home Invest

Explore
Drag