Skip links

Over ons

De start

In 1998 zijn wij gestart als een assurantiekantoor. Als “klein” kantoor kregen we niet alle aanstellingen van de aanbieders, maar wilden de consument onafhankelijk bedienen met een zo breed mogelijk aanbod en goede persoonlijke service.

Aanbieders vonden ons te klein. Groter wilden we niet worden, omdat we onze persoonlijke bediening niet wilden verliezen.

Om deze reden zochten wij samenwerking met meerdere intermediairs die hetzelfde probleem hadden. Hieruit is Home Invest in 2000 opgericht en zijn we groot geworden door “klein” en persoonlijk te blijven. Onze relaties zijn om die reden kantoren tot 5 FTE. 

hypotheek voorwaarden vergelijken

Onze oplossing

Hoe krijgen we het voor elkaar om vervolgens meer adviseurs te bedienen?

Onze oplossing is door te automatiseren. We hebben verschillende systemen ontwikkeld en ingericht voor de onafhankelijk adviseur. De strategie en onze groei ging in samenspraak met de relaties die hun behoeftes, eisen en wensen met ons deelden. In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid tot 29 aanbieders en Software as a Service te faciliteren. De markt blijft veranderen en wij veranderen mee om het jou en je klanten eenvoudiger te maken.

Hier staan wij voor

Home Invest staat voor innovatie, persoonlijke service, kwaliteit en breed aanbod via 1 loket. Wij zorgen voor een prettige samenwerking, waarin we de sparringpartner zijn voor de onafhankelijke adviseur. Onze mensen zijn deskundig, hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op zoek naar een passende oplossing. Wij zijn de partner voor het beheren van je bestaande en nieuwe klanten.

Meet the team

Marcel Bax

Marcel Bax

Aik Verlinden

Aik Verlinden

Miriam Arts

Miriam Arts

Klaske de Schiffart

Klaske de Schiffart

Stan Bax

Stan Bax

Bekijk hier onze vacatures

Bekijk hier onze vacatures

Explore
Drag