Klik hier om naar je leeromgeving te gaan.

 

Permanent actueel

Financieel dienstverleners zijn op grond van de WFT verplicht om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen. Met een PA-abonnement van Impact Opleiding & Training voldoe je aan deze eis en kun je dit op elk moment aan de AFM aantonen.

Je krijgt bij Impact géén overload aan berichten, maar een prima behapbare hoeveelheid relevante artikelen – precies afgestemd op je dagelijkse adviespraktijk.

En Permanent Actueel bij Impact Opleiding & Training is nog veel meer dan dat!

Wij bieden alle Home Invest XL kantoren één gratis PA abbonement per kantoor aan. Geen XL abonnement bij Home Invest of meerdere abonnementen af willen sluiten, geen probleem. Voor maar €4,25 per maand heb je een abonnement bij Impact.

 

Opleidingsdossier

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om je PE-verplichtingen? Geen probleem: met het opleidingsdossier heeft Impact hiervoor de perfecte oplossing gevonden!

In één oogopslag zie je in je persoonlijke opleidingsdossier aan welke PE-verplichtingen je nog moet voldoen. Hierbij maakt Impact een onderscheid tussen wettelijke en bovenwettelijke kwalificaties. Zo heb je altijd inzicht in naderende deadlines en kun je met één druk op de knop actie ondernemen.

Het opleidingsdossier wordt GRATIS ter beschikking gesteld aan alle Impact PA-leden.

Opleidingen

Met de juiste opleiding of training kun jij jezelf als financieel professional beter ontwikkelen. Impact biedt daarom de volgende opleidingen aan voor jou als Financieel Adviseur:

  • Advieskwaliteit
  • WFT/ PE
  • (PE) SEH 2021
  • PE FFP 2020-2021
  • Gecertificeerd aankoopbegeleider

Alle kantoren die aangesloten zijn bij Home Invest krijgen 5% korting op alle opleidingen van Impact. Klik hier voor het volledige aanbod van opleidingen.

ExpertBox

Daarnaast biedt Impact ook een ExpertBox aan. Waarbij je vaktechnische vragen en gerichte vragen over praktijkcasussen stellen. Zoals bijvoorbeeld fiscale vragen. 

  • Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van één van onze vakspecialisten.
  • De kosten bedragen € 49.95 incl. btw. Stel je vraag op de bovenaan de Impact.nu via de knop Expertbox.
  • Heb je een Impact abonnement! Log in en stel je vraag daar op  de leeromgeving voor slechts € 19,95.

Expertvragen worden door Impact Opleiding & Training met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beantwoord. Desondanks kunnen Impact Opleiding & Training en de aan haar gelieerde bedrijven op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de beantwoording van de vragen. De adviseur blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het gegeven advies en de (financiële) gevolgen die hieruit voortvloeien.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar bas@homeinvest.nl.

Ook bij vragen over het Impact abonnement kunt u contact opnemen via de mail bas@homeinvest.nl