Skip links

Home Invest Groen

Jongstleden hebben we een webinar georganiseerd, samen met Treso en Mijn Energielabel.

Via het Groene loket van Home Invest verzorgen wij;

  • de intake met actuele data van de klant en de woning (LTI, LTV en actueel energielabel)
  • een verduurzamingsrapport
  • de verduurzaming met EBV
  • het verkorte verduurzamingsadvies en bemiddeling
  • Een gratis energielabel.  

Aanmelden voor het energielabel met korting > Energielabel – Home Invest

Verduurzamen loont

Het bedrag dat je maximaal kunt lenen voor een woning is vanaf 1 januari 2024 verruimd bij een hoger energielabel. Hoe hoger het energielabel, hoe meer je kunt lenen. 

Home Invest Groen heeft hiervoor de oplossing voor aanbieders en adviseurs. Vraag naar onze white paper! 

Met de duurzaamheidcheck,  de aanvraagcoach, verkort advies, (online) aanvraag en een actueel energielabel leveren wij een totaal pakket van begin tot eind. Daarbij heeft de consument 1 aanspreekpunt. Het is niet alleen financieel aantrekkelijker voor alle partijen, maar biedt gemak en voordelen voor de aanbieder, adviseur en consument. De adviseur ontvangt van ons een leadvergoeding per verduurzaming en een energielabel. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Natuurinclusief verduurzamen

Natuurinclusief verduurzamen en (ver)bouwen verhoogt de leefbaarheid en mensen voelen zich energieker en zijn zelfs productiever blijkt uit onderzoek. Het wonen in een natuurlijke omgeving is ook nog eens veel gezonder. Als de natuur de ruimte krijgt is er minder ongedierte, zoals muggen en ratten. Wij bieden verschillende tools in samenwerking met VivaraPro.

Wat kan ik doen met mijn woning?

In de afgelopen jaren zijn een behoorlijk aantal producten en voorzieningen ontwikkeld om natuurinclusief te (ver)duurzamen en (ver)bouwen. Voor particulieren is hiervoor een speciale website ontwikkeld. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Interesse als aanbieder, adviseur of consument? Neem dan contact met ons op voor een presentatie en wij leveren u een kant en klaar pakket om Natuurinclusief te verduurzamen en financieren.

Flyer Natuurinclusief bouwen digitaal

Presentation Natuurinclusief Verduurzamen

Explore
Drag