Skip links

Home Invest Groen

De energiekosten zijn hoog en wat als deze weer stijgen? Een mooi moment voor beheer op uw relaties om de woon- en energielasten te verlagen. Met gepaste trots introduceren wij dan ook Home Invest Groen waarmee u al uw nieuwe en bestaande klanten een verduurzamingscheck kunt bieden!

Verduurzamen

Energiebesparende voorzieningen kunnen we eenvoudig meefinancieren op een hypotheek. Uit onderzoek blijkt echter dat verduurzaming nog te weinig wordt aangeboden bij de bestaande hypotheekklanten, terwijl de consument er wel behoefte aan heeft. Home Invest GROEN heeft hiervoor de oplossing voor alle aanbieders en alle adviseurs.

Met de verduurzamingscheck,  onze hypotheekaanvraagcoach en (online) aanvraag levert Home Invest een totaal pakket van begin tot eind. Daarbij wordt de consument volledig ontzorgd via 1 loket. Het adviesgesprek is niet alleen financieel aantrekkelijker, maar biedt gemak voor aanbieder, adviseur en consument.

Wilt u alleen een energierapport (gratis) laten opmaken voor uw klant? Meld u dan aan bij Duurzaamheidcheck.nl.

Natuurinclusief verduurzamen

Home Invest is een samenwerking aangegaan met VivaraPro om natuurinclusief verduurzamen met EBV op de kaart te zetten.

Wat is natuurinclusief (ver)bouwen?

De natuur wordt als het ware geïntegreerd in de (ver)bouw en verduurzaming van woningen. Daarnaast wordt ook de natuur rondom de eigen woning meegenomen. Bij nieuwbouw, verbouw, verduurzaming wordt er dus rekening gehouden met onder andere vleermuizen, vogelsoorten, insecten en beplanting. Home Invest Groen levert biedt hiervoor verschillende tools en producten in samenwerking met VivaraPro.

Wat is natuurinclusief financieren?

Op basis van de marktwaarde van een woning kun je EBV simpel meefinancieren. Voor meer natuur en woongenot op en rondom je woning kun je natuurinclusieve zaken meefinancieren, zoals bijvoorbeeld de tuinaanleg of nestkasten in of op je eigen woning. Makkelijker kunnen we het niet maken, groener wel 🙂 Meer weten ? Neem contact met ons op en vraag naar de producten en onze checklist voor natuurinclusief verduurzamen.

Wat kan ik doen met mijn woning?

In de afgelopen jaren zijn een behoorlijk aantal producten en voorzieningen ontwikkeld en geproduceerd.  Deze producten kunnen tijdens (ver)bouw of verduurzaming (al dan niet verborgen) worden verwerkt op of in de gevel. Voor soorten als gierzwaluw, huismus, diverse vleermuissoorten maar ook voor solitaire bijen zijn er zogenaamde in- en opbouwstenen verkrijgbaar.

Interesse als aanbieder, adviseur of consument? Neem dan contact met ons op voor een presentatie en wij leveren u een kant en klaar pakket om Natuurinclusief te verduurzamen en financieren.

Flyer Natuurinclusief bouwen digitaal

Presentation Natuurinclusief Verduurzamen

Explore
Drag