Skip links

Extra services

Meer rendement

Hier vind u extra services waar u gebruik van kan maken om meer rendement uit uw huidige portefeuille te halen. 

Duurzaamheids- check

Gebruik maken van de Duurzaamheidcheck als Financieel Adviseur? Neem contact op door het invullen van onderstaand formulier

serviceprovider hypotheken

Uitleg

Wij bieden in samenwerking met De Energiebespaarders jouw klant de mogelijkheid om hun woning te verduurzamen.

Hoe het werkt

Bij de Energie Bespaarders geef je de contactgegevens (naam, adres van de woning, telefoonnummer en emailadres) van jouw klant door via dit contact formulier. Na de aanmelding nemen De Energie Bespaarders via de mail contact op met jouw klant om een afspraak in te plannen voor een woning opname. De klant kan ook wachten tot er (binnen 5 werkdagen) telefonisch contact opgenomen wordt.

Tijdens de woning opname loopt de energie adviseur samen met uw klant door de woning om te kijken welke mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen. Hierna maakt hij de offerte(s) op van de verschillende EBV mogelijkheden. Waarbij de klant zelf beslist of hij de offerte(s) accepteert. Wanneer de klant de offerte(s) heeft geaccepteerd zorgen De Energie Bespaarders voor de installatie van de EBV.

De software voor bemiddeling en beheer

De bemiddelings- en CRM software voor de onafhankelijke adviseur op het gebied van hypotheken en leven.

Van aanvraag tot passering krijgen zowel de adviseur als de consument inzage in iedere status van de hypotheekaanvraag en kunnen ze deze online volgen.

De adviseur en eventueel de consument (via het klantportal) krijgt automatische berichten zodra een volgende status is bereikt, een renteaanbod is uitgebracht, stukken zijn goedgekeurd door de aanbieder en complete dossiers zijn verwerkt.

De nazorgcheck

Samen met Treso heeft Home Invest een aantal effectieve marketingtools ontwikkeld, waaronder nieuwsbrieven en servicechecks, die het voor u als financieel dienstverlener eenvoudiger maken om uw klanten te onderhouden, zonder dat het u veel tijd kost. Bovendien zorgt dit voor een aanzienlijke omzetstijging per jaar.

Eén van deze waardevolle tools is de Nazorgcheck. Deze module stelt u in staat om gemakkelijk te voldoen aan de verplichte nazorg en service (met serviceabonnement) te verlenen aan uw klanten.

De voordelen

Treso voor automatisering van financieel adviseurs

Wij ondersteunen de financieel dienstverlener om van transactie gericht werken naar relatie gericht werken te gaan. Treso ondersteunt financieel adviseurs met de inrichting van een klantgerichte en efficiënte werkwijze.

In samenwerking met onze partners adviseren wij de financieel dienstverlener welke oplossingen het best passen bij hun organisatie op het gebied van:

Makelaardij

Voor meer informatie over House.nl neem dan contact op met ons voor de voorwaarden of plan een afspraak in met Bas of Aik.

Explore
Drag