Skip links

Jouw erkende partner in verduurzaming

Waar innovatie en duurzaamheid samenkomen

Partners & klanten

Nederland energiebewuster maken doen we natuurlijk niet alleen, onze trotse samenwerkingen op een rijtje.

Bel 085 060 0375


of mail info@mijnenergielabel.nu

Energielabel prijzen

Tijdelijke aanbieding

0 - 50 m2

€245,-

€195,-

Inclusief BTW 

51 - 150 m2

€295,-

€275,-

Inclusief BTW 

151 - 250 m2

€365,-

€345,-

Inclusief BTW 

> 251 m2

€445,-

€395,-

Inclusief BTW 

Energielabelverbetering

Het maatwerkadvies
Waarom je energielabel verbeteren?
Het aanvragen van een energielabel verbeter rapport voor je woning biedt meerdere voordelen. Ten eerste kan een beter energielabel leiden tot een gunstigere hypotheekrente. Daarnaast verhoogt het de verkoopwaarde van je woning, aangezien potentiële kopers steeds meer waarde hechten aan energie-efficiëntie. Bovendien zijn er diverse subsidies beschikbaar die je kunt benutten om energiebesparende maatregelen te financieren. Tot slot helpt een beter energielabel je aanzienlijk te besparen op je energierekening, wat zowel financieel als ecologisch voordelig is.
(Voorbeeldrapport)

Prijzen maatwerkadvies

Tijdelijke aanbieding + gratis energielabel

0 - 50 m2

€445,-

€395,-

Exclusief BTW 

51 - 150 m2

€495,-

€445,-

Exclusief BTW

151 - 250 m2

€545,-

€495,-

Exclusief BTW

> 251 m2

€595,-

€545,-

Exclusief BTW

Bezoek

Een vriendelijke en erkende expert komt langs

Ontvangst label en/of rapport

Erkend energielabel klaar voor gebruik

Hoe gaat het proces?

Over ons

Bij Mijn Energielabel streven we ernaar om mensen en organisaties snel, betaalbaar en nauwkeurig te voorzien van energielabels en slim advies voor verduurzaming. Samen zetten we ons in voor jou en voor Nederland tijdens de energietransitie.

Onze deskundige adviseurs en inspecteurs zijn ervaren in het verstrekken van energielabels en advies voor verduurzaming voor diverse soorten vastgoed.

Missie:

Mijn Energielabel heeft als missie om de transitie naar duurzame woningen te versnellen door innovatieve en geoptimaliseerde methoden toe te passen in de energieadviessector. We streven ernaar om huizen niet alleen energie-efficiënter te maken, maar ook om onze klanten te begeleiden in het proces van verduurzaming, van analyse tot uitvoering.

Visie:

Onze visie is om een leidende rol te spelen in CO2-reductie en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door voorop te lopen in de markt met onze geavanceerde technologische oplossingen en expertise, willen we een sleutelspeler zijn in zowel de nationale als de Europese markt voor duurzaamheidsdiensten.

Duurzaam

Bij Mijn Energielabel is duurzaamheid niet alleen ons product, het is onze belofte. We streven naar een groenere toekomst door elk energielabel en advies dat we uitbrengen

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid vormt de hoeksteen van onze dienstverlening bij Mijn Energielabel. Je kunt rekenen op onze expertise en integriteit bij elke stap.

Snel & secuur

Snelheid gecombineerd met nauwkeurigheid is waar Mijn Energielabel voor staat. Wij garanderen vlotte en precieze energielabelservices, elke keer weer.

Scherp geprijst

Mijn Energielabel biedt competitieve tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Betaalbare duurzaamheid is waar wij voor zorgen.

Woningwaarde in € (X 1000)

De gemiddelde tussenwoning zonder/met Energielabel labelverbetering


Investeren in energie-efficiëntie van uw woning is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook direct financieel voordeel. Zoals de grafiek laat zien, leidt een verbetering van het energielabel tot een aanzienlijke stijging in de verkoopwaarde van uw woning. Met een hoger energielabel wordt uw huis aantrekkelijker voor potentiële kopers, wat resulteert in een hogere marktwaarde. Daarnaast kunt u profiteren van rentekortingen op hypotheken, waardoor de maandelijkse lasten kunnen dalen. Bovendien maakt een verbeterd energielabel u mogelijk ook nog eens in aanmerking voor diverse subsidies, waarmee de initiële investering in duurzame aanpassingen sneller wordt terugverdiend. Kortom, de investering in het verbeteren van het energielabel van uw woning levert u niet alleen direct financieel voordeel op, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Zakelijke diensten

Ons team biedt snelle, kostenefficiente en nauwkeurige oplossingen voor verduurzamings services en gespecialiseerd advies voor jouw organisatie

Contactformulier

Neem gemakkelijk contact met ons op

Explore
Drag