RNHB

Over RNHB 

Type financier: vastgoedfinancier
Hoogte financiering: vanaf € 50K

RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Financiert huizen, appartementen en studio’s bestemd voor de verhuur.
Is er voor beginnende (met een zéér ruime inkomenstoets) en professionele vastgoedbeleggers
Met 125 jaar ervaring veel kennis van de buy-to-let markt.

 

De RNHB verhuurhypotheek?

 • Het object staat centraal. Belangrijke factoren zijn de verhuurbaarheid, verkoopbaarheid, ligging en onderhoudssituatie. Een taxatierapport van essentieel belang bij een kredietaanvraag.
 • Beoordeling aanvraag heeft als basis het object: dus geen beperkingen t.a.v. plaatsen of regio’s.
 • Ruime financieringsmogelijkheden voor woningen die verbouwd, gerenoveerd of gesplitst worden.

Zaken als locatie, onderhoud en verhuurbaarheid hebben een grote rol in de maximale verstrekking. Als vuistregel hanteert RNHB:

Woningen voor verhuur

 • 80% maximale verstrekking
 • studio’s, appartementen, kamers, eengezinswoningen
 • DSCR 1,1

Unieke voordelen

 • Hoge verstrekking tot 80% LTV op woningen
 • Tot 60% aflosvrij mogelijk
 • Lage aflossing (2-3%), indien gewenst

Goed om te weten

Vele mogelijkheden voor klanten met een niet NL-nationaliteit of niet NL-ingezetene.

Aanvraagproces.

Wanneer u een aanvraag voor RNHB heeft, kunt u deze per mail (zakelijk@hominvest.nl) met het aanvraagformulier bij ons indienen. Na ontvangst zullen wij deze verwerken en beoordelen of uw aanvraag passend is voor het product van RNHB. Past de aanvraag dan ontvangt u van ons een digitale stukkenlijst welke via een beveiligde omgeving gevuld kan worden. Nadat wij het complete dossier digitaal hebben ontvangen, zullen wij uw aanvraag beoordelen en daar waar nodig aanvullende stukken opvragen. Bij akkoord van uw dossier wordt deze voor het verkrijgen van een Conditionele Offerte doorgezet naar RNHB. De definitieve beoordeling en acceptatie verzorgd RNHB.

Wat kost een aanvraag bij RNHB.

De kosten van een aanvraag via Homeinvest Zakelijk bedragen EUR 749,- vrij van B.T.W. per kadastrale inschrijving en dienen bij het ontvangen van de Conditionele Offerte te worden voldaan.

Niet door gaan of vervallen van het rente aanbod.

Indien er, om welke reden dan ook, geen gebruik wordt gemaakt van de bindende offerte of deze komt te vervallen, dan vindt er geen creditering van de aanvraagkosten plaats.

Mijn aanvraag past niet bij het product van RNHB.

Niet alle aanvragen passen binnen het acceptatiekader van RNHB. Door samen te werken Homeinvest Zakelijk heeft u gelukkig meer opties. Mocht uw aanvraag niet passen bij RNHB dan zullen wij u tijdig informeren en de andere opties voor uw klant met u doorspreken.

Samenwerken

Bent u intermediair en heeft u een aanvraag voor een belegging in residentieel vastgoed, dan kunt u via Homeinvest Zakelijk gebruik maken van de RNHB Vastgoedfinanciering. Omdat uw aanvraag via Homeinvest Zakelijk verloopt, heeft u geen directe samenwerkingsovereenkomst nodig met RNHB. Homeinvest Zakelijk verzorgt voor RNHB het aanvraagproces.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst hebben wij een aantal gegevens van uw kantoor nodig.

Wat hebben wij nodig:

 • Recent Uittreksel KVK
 • Kopie ID Bewijs van de bestuurders en tekenbevoegde
 • Kopie van uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspolis

Na dat wij deze stukken hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om de dienstverlening van Homeinvest Zakelijk door te spreken en ontvangt u van ons een samenwerkingsovereenkomst.

Website: RNHB