Verbeterde productvoorwaarden
Bij Merius Hypotheken staan heldere voorwaarden en een voorspelbaar acceptatiebeleid voorop. Om dit te kunnen waarborgen, willen we doorlopend weten welke behoeften en wensen er in de markt leven. Dat doen we met online onderzoeken en door vele gesprekken met business partners en adviseurs te voeren. Dit jaar hebben we hard gewerkt om enkele productvoorwaarden aan te passen aan uw wensen. Met resultaat: sinds september bieden wij een aantal mooie verbeteringen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Onze verbeterde voorwaarden

  1. Derde (en opvolgende) hypotheek mogelijk
  2. Verhogen hypotheek al na 2 maanden na passeren
  3. Een overbruggingshypotheek op een nog niet verkochte woning is nu ook mogelijk bij een hypotheek met NHG
  4. Klanten met een bestaande NHG-hypotheek kunnen gebruikmaken van de regeling om de individuele klantsituatie te verbeteren
  5.  De rente van een bestaande hypotheek met NHG blijft gehandhaafd, wanneer een verhoging zonder NHG wordt verstrekt
  6. Klanten met een bestaande NHG-hypotheek kunnen gebruikmaken van de regeling om de individuele klantsituatie te verbeteren
  7.  De rente van een bestaande hypotheek met NHG blijft gehandhaafd, wanneer een verhoging zonder NHG wordt verstrekt
  8. Een rentevaste periode die langer is dan de einddatum van de lening is (onder voorwaarden) mogelijk
Meer over onze productvoorwaarden
Verhuisregeling van Merius Hypotheken
Met onze verhuisregeling kan uw klant bij zijn nieuwe lening gebruikmaken van de rentecondities van de oude lening. Dit is gemaximeerd tot de resterende looptijd en tot de uitstaande restant hoofdsom van de oude lening (op moment van passeren van de nieuwe lening).

Het is dan wel belangrijk dat u de aanvraag voor de verhuisregeling minimaal één maand indient voordat de oude woning wordt verkocht én dat de oude woning is verkocht voordat wij akkoord kunnen gaan met de aanvraag. Bovendien mag de tijd tussen de levering van de oude woning en die van de nieuwe woning maximaal zes maanden bedragen.