ING

Vanaf nu accepteert ING bij ondernemers ook een inkomensverklaring van Raadhuys. Het is daarmee mogelijk om bij ING een nieuwe aanvraag óf een beheerverzoek met een inkomensverklaring van Raadhuys in te dienen. Je kunt ook zelf het inkomen (laten) berekenen (door ING). De keuze is aan jou!

Waarom een inkomensverklaring van Raadhuys?

  • Een specialist van Raadhuys berekent voor jou voor alle type ondernemingen het zakelijke inkomen waarmee je de aanvraag of het beheerverzoek bij ING kunt indienen. Voor een beheerverzoek geldt dit overigens alleen bij Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid (OHA) en verlengen einde looptijd of tussentijds verlengen van de hypotheek.
  • Snelle verwerkingstijden: Een aanvraag die voor 16.00 uur bij Raadhuys is aangeleverd, wordt de volgende werkdag opgepakt. Uiteraard geldt er een snellere verwerkingstijd als het dossier direct compleet wordt aangeleverd.
  • Speciaal ING team bij Raadhuys waarmee je kunt sparren over een aanvraag en die zorgt voor een vlotte verwerking van je aanvraag voor een inkomensverklaring.
  • Direct contact met het ING team bij Raadhuys via het telefoonnummer 070 – 33 51 369.
  • Een persoonlijke portal met track and trace voor een overzichtelijk en transparant aanvraagproces met continu inzicht in de voortgang van het dossier. Je kunt ook met één druk op de knop toegang tot de portal aan de klant geven om gezamenlijk het proces te volgen en het dossier compleet te maken.
  • De inkomensverklaring is 6 maanden geldig na datum van uitgifte.

Goed om te weten: 
Wijzigt het hypotheekadvies gedurende de totstandkoming van de financiering? Of verwacht je betere resultaten van de ondernemer? Dan wijzigt of actualiseert Raadhuys de aanvraag kostenloos binnen 1 maand na het afgeven van de eerste inkomensverklaring.

Wat zijn de kosten voor een inkomensverklaring?
De kosten voor een inkomensverklaring bij Raadhuys zijn afhankelijk van de complexiteit van de onderneming en bijbehorende werkzaamheden. Vooraf wordt een inschatting gegeven van de kosten aan het intermediair. Kijk voor meer informatie op https://raadhuys.eu/tarieven/

Inkomensverklaring via Raadhuys?
Wil je een inkomensverklaring voor ondernemers via Raadhuys ontvangen, maar heb je nog niet eerder met hen samengewerkt? Maak dan eerst een persoonlijk account aan op https://aanvragen.raadhuys.eu/registreren.

Heb je al een account? Meld je dan hier aan om je aanvraag in te dienen.