Beste relatie,

Per 22 februari 2022 alle buckets Clarian Wonen dicht voor nieuwe klanten

Clarian Wonen heeft afgelopen week een enorme hoeveelheid aanvragen ontvangen. Als gevolg daarvan is besloten om per 22 februari alle buckets dicht te zetten voor nieuwe klanten. Alle tarieven zijn alleen beschikbaar voor bestaande klanten, bijvoorbeeld bij verlengen of verhogen.

Klik hier voor het nieuwe renteblad.

Aanvragen

Aanvragen tot vandaag, maandag 21 januari, 21:00 uur kunnen nog tegen het oude tarief gehonoreerd worden. Indien de aanvraag niet geaccepteerd wordt door Clarian Wonen kan er geen rentegarantie afgegeven worden.

Wij adviseren u aanvragen in te dienen vóór 16:00 uur. Indien de aanvraag niet geaccepteerd wordt door Clarian Wonen, niet past of onjuist is kunnen we u nog informeren om deze aan te passen! 

De rente kan alleen worden vastgelegd bij een correct en compleet ingediende aanvraag.