Beste relatie,

Een groot aantal bedrijven heeft een arrangement bij ABN AMRO voor hun medewerkers. Met dit werkgeversarrangement hebben medewerkers recht op 0,10% rentekorting op hun hypotheek wanneer hun salaris binnenkomt op een betaalrekening van ABN AMRO.

Het werkgeversarrangement stopt per 1 januari 2022
Hypotheekaanvragen die je uiterlijk 31 december 2021 indient, krijgen deze arrangementskorting nog wel. Dit geldt ook voor werknemers met een lopende hypotheek bij wie een nieuwe rentevaste periode vóór 1 januari 2022 ingaat. Na deze datum wordt de korting niet meer toegekend.

Aanvragen werkgeversarrangementskorting
Wil je een hypotheek aanvragen voor een klant waarvan de werkgever een arrangement bij ABN AMRO heeft? Vermeld dan bij de aanvraag in het toelichtingenveld de naam van het bedrijf en dat het om een werkgeversarrangement gaat.

Aandachtspunten werkgeversarrangementskorting

  • Voor nieuwe hypotheken of bij renteherziening tot 31 december 2021
  • Te combineren met 0,20% huisbankkorting
  • Voor alle rentevaste periodes
  • Niet in combinatie met de duurzaamheidskorting
  • Niet bij variabele-, buffer- of euriborrente