Beste adviseur,

Woonnu heeft de laagste rentetarieven voor 20 en 30 jaar !  Bekijk de nieuwe tarieven.

Wat houdt de rentewijziging in?

De rentetarieven zijn verlaagd in verschillende rentevast periodes. We lichten er een paar voor je uit voor woningen met een energielabel A:

  • 1.70% voor 20 jaar tot ≤100%
  • 1.92% voor 30 jaar tot ≤100%

Onze scherpe tarieven voor energielabel B, A en Nul-op-de-Meter woningen maken Woonnu zowel voor nieuwbouw, bestaande bouw als duurzaam oversluiten een interessante partij.

Verduurzamen bij Woonnu met unieke garanties

Wil je klant zekerheid over het te behalen energielabel en de benodigde investering? Woonnu bieden unieke garanties via hun partner Susteen. Met een verduurzamingsrapport-op-maat krijgt je klant:

  • Garantie op het te behalen energielabel
  • Garantie op de benodigde investering

Hiermee neem je verduurzaming makkelijker mee in de aanvraag van de hypotheek.

Hoe vraag je het gratis verduurzamingsrapport aan?

Vul de verduurzamingscheck samen met je klant in. Het aanvragen van het rapport vind je aan het einde van de tool via de button ‘Ik wil meer zekerheid’. Er komt een energieadviseur van Susteen bij de klant thuis voor een op maat gemaakt verduurzamingsrapport. Het is helemaal gratis! Susteen kan de klant ook verder helpen met het verduurzamen van het huis.

Lees meer over verduurzaming in de Woonnu blog>
Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via info@homeinvest.nl of bel ons voor een Woonnu aanstelling of vragen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 uur en 16.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team Home Invest

De toekomst is nu.
Daarom nu. Woonnu

Dit bericht is uitsluitend bestemd voor intermediairs. Er is bij het opstellen ervan geen rekening gehouden met de regels die gelden voor het verstrekken van informatie aan consumenten. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.