BNP CARDIF HYPOTHEEK AFLOS VERZEKERING  IS VERNIEUWD!
De Hypotheek Aflos Verzekering is vernieuwd! Met enkele wijzigingen is de verzekering nu beschikbaar voor de meerderheid van de huiseigenaren in Nederland. Met een Cardif aanstelling via Home Invest en de Woonlastencheck kunt u tevens simpel en eenvoudig uw klanten benaderen. Lees dus snel verder.
Hypotheek Aflos Verzekering nu ook af te sluiten bij lopende hypotheken
Een hypotheek biedt vrijheid, geeft toegang tot een droomhuis, maar is ook een serieuze verbintenis voor langere tijd. Onze vernieuwde Hypotheek Aflos Verzekering sluit u af op ieder gewenst moment. Ook bij een lopende hypotheek. Én u bent samen met uw klant vrij in het kiezen van de hoogte van de eenmalige uitkering. Dát noemen we vrij. Ook iets voor uw klanten?
Meer adviesmogelijkheden
Door de verzekering ook beschikbaar te maken bij lopende hypotheken, kunt u de verzekering ook op een later, rustiger moment bespreken met uw klanten. Daarnaast leent de verzekering zich nu ook uitstekend voor nazorgtrajecten. U en uw klant kiezen nu bovendien zelf de hoogte van de aflossing op de hypotheek bij arbeidsongeschiktheid. Een bedrag kan gekozen worden tot maximaal 60% van de hypotheekschuld met een minimum van € 25.000 en een maximum van € 150.000. Met de Woonlastencheck van Treso Nazorgchecks kunt u simpel en eenvoudig aan uw klanten doorsturen. Dit kan bijvoorbeeld door kosten te rekenen of niet (u bepaalt als adviseur of u voor de analyse kosten berekend of niet)
Voordeliger bij een nieuwe hypotheek
Wie de verzekering uiterlijk drie maanden na de passeerdatum van de hypotheek aanvraagt, ontvangt 15% korting op de premie voor de arbeidsongeschiktheidsdekking. Ook kunt u bij een nieuwe hypotheek kiezen voor een aanvullende dekking voor werkloosheid.
Meld u aan voor een webinar!
Wij vertellen u graag meer over de vernieuwde Hypotheek Aflos Verzekering en indien gewenst de Nazorgchecks.! Daarom organiseert Cardif voor de aflosverzekering de komende periode verschillende webinars. Cardif praat u in een half uur bij en u krijgt uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Meld u dus snel aan voor één van de webinars via onderstaande link. Wilt u meer weten over de nazorgchecks en Cardif aanstelling? Neem dan contact met Home Invest op en wij sturen u een aanstellingsformulier.

Naar de webinars
 
 
 
Vragen en meer informatie
Op www.bnpparibascardif.nl/arbeidsongeschiktheid vindt u meer informatie over de vernieuwde Hypotheek Aflos Verzekering. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of een aanstelling. Of stuur een mail naar info@homeinvest.nl. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Team Home Invest