ING

Bekijk tijdens de Waanzinnige Woondroom Weken wat de financiële mogelijkheden zijn, want vanaf vandaag profiteert je klant van een extra scherpe rente! De verlaging geldt voor alle producten, alle rentevaste periodes en alle schuld-marktwaardeverhoudingen, zowel voor de NHG als ING productrente.

Een aantal verruimingen die recent zijn doorgevoerd. Hieronder zetten we er een aantal voor je op een rij:

  • Aanlevertermijn stukken van 5 naar 10 werkdagen
    De aanlevertermijn voor stukken is verruimd van 5 naar 10 werkdagen. Na ontvangst van de benodigde stukken ontvang je bij een positieve beoordeling direct een bindend aanbod.
  • Overbrugging tot maximaal 95% van de marktwaarde
    Heeft je klant zijn huidige woning nog niet verkocht? Dan kun je je klant ruimere overbruggingsmogelijkheden bieden. Nu is namelijk een overbrugging tot maximaal 95% van de marktwaarde mogelijk. Dit was eerst 90%.
  • Recreatiewoning, nu ook houtskeletbouw!
    Moest voorheen de recreatiewoning van traditionele bouw en dus van baksteen of beton zijn, nu mag er ook sprake zijn van houtskeletbouw. De houtskeletbouw betreft dan wel nieuwbouw of heeft conform taxatie een classificatie ‘goed’ bij de ‘Bouwkundige toestand van de hele woning’. En wist je dat het bij ING mogelijk is om tot 75% van de marktwaarde te financieren?

 

Huidige doorlooptijden

  Particulier OIP Light* OIP Complex**/Huurinkomsten
Uitbrengen bindend aanbod 3 werkdagen 3 werkdagen 3 werkdagen