Afgelopen week is er een ‘Kwartaalupdate Aegon Hypotheken’ gegeven over AEGON Hypotheken. In het webinar ging AEGON in op de mogelijkheden voor financiering bij energiebesparende voorzieningen, het proces voor ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid en de nieuwe tariefklassen.
Bekijk de herhaling
Het webinar hebben we voor u opgenomen. Klik eenvoudig door de onderwerpen heen. U kiest wat u wilt zien: waar en wanneer het u uitkomt.

Liever alle info in een overzicht?
Download bijvoorbeeld de duurzame kaart. Informeer uw klanten eenvoudig over de mogelijkheden bij het toepassen van verduurzamende maatregelen. Ook treft u hier de proceskaart ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid Tevens heeft AEGON binnenkort een gewijzigde tariefklassenstructuur (zie webinar). Wij hopen u hiermee weer voldoende te hebben geinformeerd over de mogelijkheden bij AEGON hypotheken.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.