Woensdag 16 juni organiseren we een Webinar met de Digithuis en Levensrente Hypotheek van ASR vanaf 15.00 tot 16.00 uur via Teams . ASR  met de 24 uursservice van Home Invest !  

Digithuis Hypotheek

De DigiThuis hypotheek van a.s.r. Hypotheken is een nieuw product, dat uw klant aanvraagt via zijn adviseur, maar waarbij het aanvraagproces digitaal verloopt op basis van brondata. Dit resulteert in een snel acceptatieproces en een scherpere rente. Wellicht heeft u geen tijd gehad om u in deze DigiThuis hypotheek te verdiepen of heeft u nog vragen over het aanvraagproces. Wij hebben daarom voor u een toolkit samengesteld met daarin klantprofielen, de productkaart, een demo-video van het ophalen van brondata met onze speciale app en nog veel meer. Ook organiseren wij binnenkort een vragenuurtje over dit onderwerp, waar u live al uw vragen kunt stellen over deze DigiThuis hypotheek.

De Levensrente hypotheek 

De Levensrente hypotheek van a.s.r. Hypotheken:
Een hypotheek zonder aflossing, zonder einddatum en zonder rentewijzigingen? Het kan met de Levensrente hypotheek van a.s.r. Dat betekent vaste lage maandlasten zolang u in de woning woont, ook als u een mooi bedrag aan overwaarde wilt verzilveren. Dat is nog eens zorgeloos wonen.

Verzilver uw overwaarde tot 50% van uw woningwaarde.

  • Voor het oversluiten van uw huidige hypotheek en voor de aankoop van uw woning (tot 50% van de woningwaarde).
  • Voor de rest van uw leven een vaste rente, dus nooit meer een rentewijziging.
  • Zekerheid en rust dankzij vaste lage maandlasten.
  • Geen einddatum, dus geen zorgen over het aflossen van de lening. U lost de hypotheek af op het moment dat het u schikt (verkoop woning).
  • Meer lenen door werkelijke lasten toets.
  • Beide aanvragers moeten AOW-gerechtige leeftijd hebben.
  • Wij schrijven de rente niet bij op de schuld, de hoogte van de lening en de rente die u betaalt blijven gelijk.
  • meer informatie

Meld u nu aan of neem deel via deze link van Teams.

Meer informatie over de ASR Hypotheken

Maak gebruik van onze voorwaardenvergelijker en vraag naar onze rentetool en maximale hypotheekberekeningstool voor uw eigen website. Vanaf half juni beschikbaar !