Home Invest biedt haar XL relaties de voorwaardenvergelijker. De Voorwaarden Vergelijker biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een overzicht te krijgen van de acceptatie mogelijkheden per geldverstrekker.

Voordeel hiervan is dat u snel ziet bij welke aanbieders de klantbehoefte en wensen passen qua acceptatie. Bijvoorbeeld; consumptieve opname, geen bereidstellingsprovisie, acceptatie huurinkomsten, acceptatie inlossen krediet bij passeren, acceptatie seniorenpropositie, acceptatie 1 eigenaar en 2 schuldenaren etc.

Nadat je een selectie hebt gemaakt op basis van voorwaarden en aanbieder biedt de Product en Voorwaarden Vergelijker de mogelijkheid je search op te slaan. Hierdoor is het voor u mogelijk om de zoektocht die u heeft gemaakt te fine tunen of te wijzigen.

 

Inloggen

Deze tool is ontwikkelt voor al onze XL -kantoren. Zij kunnen gebruik maken van de Vergelijker. Alle Home Invest Basis-kantoren krijgen de mogelijkheid om een maand lang de Voorwaarden Vergelijker gratis te gebruiken.

U kunt inloggen op https://vergelijker.homeinvest.nl/ door bij code uw aansluitnummer bij Home Invest in te vullen.

Instructievideo’s

Instructievideo’s kunt u vinden op https://homeinvest.nl/instructievideos-voorwaarden-vergelijker/. In de video’s wordt uitgelegd hoe u kan inloggen, een search kan maken en hoe u deze search kan opslaan.

Vragen en feedback

Voor vragen of feedback kunt u mailen naar bas@homeinvest.nl.

Meer informatie over Home Invest XL