Beste relatie,

We hebben er weer een nieuw teamlid bij: vorige week is Aik Verlinden ons acceptatieteam komen versterken. We heten hem van harte welkom. Hij zal u ondersteunen als sparringpartner voor uw hypotheekvragen en als acceptant de hypotheekdossiers beoordelen.

 

Een korte introductie;

Hoi, mijn naam is Aik Verlinden. Ik ben 21 jaar oud, woonachtig in Horst, en in de zomer van 2020 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, voor de opleiding commerciƫle economie. Ik heb als klantadviseur dagelijkse bankzaken bij ABN AMRO ervaring op mogen doen in de financiƫle sector en krijg nu de kans om mij bij Home Invest verder te verdiepen in de woning- en hypotheekmarkt. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en voetbal ik in een vriendenteam. Verder breng ik graag tijd door met familie en vrienden en werk ik in het weekend nog een paar uurtjes bij in de keuken van een restaurant in mijn woonplaats Horst. Tot snel!