Wie is Home Invest ?

Home Invest is als hypotheek service provider gericht op de zelfstandige hypotheekadviseur die onafhankelijk wil adviseren en bemiddelen. Door de groei van Home Invest zoeken we zelfstandige junior Supportmedewerkers voor hypotheken. Meer info over Home Invest XL formule? Kijk op Home Invest

Wie zoeken wij?

Wij zoeken sparringpartners voor de hypotheekadviseur. Je hebt actief contact met de adviseurs en geldverstrekkers. Je kunt hybride (thuis/kantoor) en zelfstandig werken, zowel telefonisch als online. Je bent een belangrijke schakel in het succes van Home Invest. Naast het onderhouden van relatie contacten en hypotheekdossiers werk je samen met je collega’s ook aan verdere uitbreiding hiervan. Combinatie binnen- buitendienstfunctie met auto van de zaak is mogelijk.

Dit ben jij: Je bent analytisch en accuraat, hebt een commerciële instelling en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Belangrijk in deze job is dat je servicegericht en nauwkeurig bent. Je bent representatief en werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt bij voorkeur ervaring in de branche en het liefst ook geldige WFT-diploma’s. Het betreft een fulltime functie van 32-40 uur per week, waarbij werken op woensdag en vrijdag een must is.

Wat verwachten wij van jou?

  • Ervaring met B2B klantcontact
  • Woonachtig in omgeving Venray of omgeving Ede
  • Bekend met MS office
  • Zelfstandig en hybride werken (thuis/kantoor)

Heb je zin in een nieuwe uitdaging?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief toe naar bas@homeinvest.nl.

 

Heb je nog vragen neem dan met ons contact op.

Telefonisch op 06-11946279 of via email op bas@homeinvest.nl.