Afgelopen jaar was voor velen een vreemd jaar. Wie had er gedacht dat er zoveel zou veranderen in zo’n korte tijd? Mondkapjes, online werken, thuis werken, minder (geen) files, ouders als docent, online boodschappen doen, zelf je haar knippen. Kerst en nieuwjaar zal in een kleine en intieme omgeving (veelal thuis) plaatsvinden. Naast de negatieve zaken heeft het ook veel positieve dingen gebracht.  Het zal de komende periode nog spannend worden. Gaan we weer naar het normale terugkeren of wordt het de nieuwe werkelijkheid?

Ondanks alles hebben we in 2020 weer prettig met u samengewerkt en willen u hier graag voor bedanken. We hopen dat we elkaar in 2021 weer fysiek kunnen zien en onze samenwerking op een normale manier kunnen voortzetten.

Graag wensen wij u, uw medewerkers, uw gezin, familie veel gezondheid toe de komende dagen en een mooi en gelukkig 2021.

In verband met de komende feestdagen zijn wij minder bereikbaar op onderstaande dagen:

  • 24 december tot 16:00 uur bereikbaar
  • 25, 26 december zijn we Kerst aan het vieren
  • 31 december tot 16.00 uur bereikbaar
  • 1 Januari vieren we Nieuwjaarsdag

Met gezonde groet,

Team Home Invest
Klaske, Jolijn, Miriam, Helene, Marleen, Ingrid, Taso, Stan, Barry, Jos, Geert, Marcel.