Obvion Hypotheken

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief leest u meer over de volgende items van Obvion:

  • Een veelvoud aan mogelijkheden, ook voor Senioren
  • Tijdelijke aanscherping OBK teruggedraaid
  • Box 3 beleid voor niet inbrengen eigenwoning reserve verbeterd

Een veelvoud aan mogelijkheden, ook voor senioren!

Meer financiële bewegingsvrijheid voor senioren? Met de seniorenpropositie van Obvion denken wij graag met u mee. Obvion biedt namelijk diverse mogelijkheden om te voorzien in de behoefte voor senioren. Denk hierbij aan het toetsen op werkelijke last en ons box 3 beleid. Dus ook senioren zitten goed bij Obvion!

Lees hier voor de mogelijkheden

 

Tijdelijke aanscherping OBK teruggedraaid

Goed nieuws! Vanaf 2 november a.s. is het maximale overbruggingskrediet voor niet verkochte woningen weer het verschil tussen 100% van de actuele getaxeerde marktwaarde en de schuldrest van de bestaande hypotheek bij Obvion. In maart dit jaar pasten zij hun beleid op dit punt tijdelijk aan op basis van de verwachte impact door het coronavirus. Obvion ziet echter op dit moment geen aanleiding deze aanscherping langer in stand de houden. Uiteraard blijven ze de marktontwikkelingen volgen.

Lees alles over het overbruggingskrediet bij Obvion

 

Box 3 beleid voor niet inbrengen eigenwoning reserve verbeterd

Vanaf 2 november a.s. verbeterd Obvion hun box 3 beleid. Een klant kan lenen voor zijn eigen woning en bewust afzien van de hypotheekrenteaftrek als hij zijn eigenwoning reserve niet geheel inbrengt. Voor deze lening geldt dan een verstrekking tot maximaal 100% LTV en max 50% LTV aflossingsvrij. Het beleid voor een lening met een consumptief bestedingsdoel blijft ongewijzigd. Dan is de lening maximaal 90% LTV en moet het box 3 leningdeel annuïtair of lineair afgelost worden.

Lees alles over het box 3 beleid van Obvion