Beste relatie,

Het kabinet maakte op Prinsjesdag bekend dat zij plannen maken om starters op de woningmarkt te helpen. Bovenop deze mooie ontwikkeling en om je klanten meer flexibiliteit te bieden in de drukke decembermaand, kun je ons bindend aanbod nu extra verlengen. Loopt een bindend aanbod in december 2020 af? Dan kun je dit nu kosteloos met een maand verlengen.

Voorwaarden en aanvragen

Deze kosteloze verlenging geldt voor aanvragen van alle ABN AMRO Hypotheken waarvan het bindend aanbod in december 2020 verloopt. Dit biedt je de mogelijkheid om klanten te helpen die eventueel later willen passeren dan eerst gepland.

Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • Als het bindend aanbod al eens verlengd is, kun je nogmaals een verlenging aanvragen.
  • Verlengen geldt voor klanten die een nieuwe woning kopen.

Wil je een bindend aanbod verlengen?

Neem contact op met ons.