Home Invest stimuleert reeds met BEST GROEN op het verduurzamen van de woningmarkt en is verheugd met de samenwerking van Woonnu. Een nieuw groen hypotheeklabel van Nationale Nederlanden Bank.

Woonnu is een nieuwe hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt met als doel consumenten te helpen hun huis te verduurzamen. Op woonnu.nl zijn met de verduurzamingscheck in één oogopslag de mogelijkheden, investering en terugverdientijd vóór het afsluiten van de hypotheek te zien. Woonnu ontzorgt bij de uitvoering en beloont duurzaam wonen met een aantrekkelijke rentekorting vanaf energielabel B.

 

Introductietarief
Als introductie biedt Woonnu zeer aantrekkelijke tarieven en een gratis verduurzamingsrapport

Woonnu en duurzamer wonen

‘Bij Woonnu vinden we dat duurzamer wonen voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom ontzorgen we met onze verduurzamingscheck consumenten en hypotheekadviseurs’, aldus Patricia Plass, directeur Woonnu. Ook is het mogelijk een op-maat-gemaakt adviesrapport van een onafhankelijke verduurzamingspartner te ontvangen. Met garanties over de exacte investering en het te behalen energielabel. Deze partner kan de maatregelen uitvoeren en biedt hulp bij het aanvragen van subsidies en het regelen van het nieuwe energielabel. ‘Zo verduurzamen we samen de Nederlandse woningmarkt.’

Rentekorting vanaf energielabel B

Het verlagen van de energierekening én de waardestijging van de woning zijn belangrijke redenen voor consumenten om te verduurzamen. In de praktijk blijkt de besparing op de energierekening in veel gevallen een onzekere factor. Woonnu wil consumenten helpen tot actie over te gaan en biedt daarom bovenop het ontzorgen ook een rentekorting. Deze geldt vanaf energielabel B tijdens de hele looptijd en voor de volledige hypotheek. Daarnaast heeft de Woonnu hypotheek andere relevante kenmerken zoals automatische rentedaling bij een lagere risicoklasse.

 

Aanvragen via Home Invest en de onafhankelijke hypotheekadviseur

Door de garanties van het verduurzamingsrapport hebben adviseurs bij het aanvragen van de hypotheek inzicht in de totale financieringsbehoefte van de consument. Meld je nu aan voor een aanstelling en ontvang meer informatie. Home Invest Xl leden hebben automatisch een aanstelling voor Woonnu!