• Hypotheken voor expats
  • Wist u dat…

619a95e0-4371-4397-82af-a14d0e05fceb.png

Expats en hypotheken

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een expat? Dan bent u bij Conneqt aan het juiste adres! En weet u niet alle termen in het Engels? Check dan meteen de handige woordenlijst.

Wist u dat…

  • … het vanaf vandaag niet meer mogelijk is om de Hypotrust Comfort Hypotheek met de standaard voorwaarden af te sluiten via Home Invest? De Comfort Hypotheek met profijt voorwaarden houden wij onveranderd in het assortiment.
     
  • … De verwerkingstijden voor de labels van Conneqt via Home Invest weer op het niveau zijn dat u van ons gewend bent? Binnen 24 uur een renteaanbod en een beoordeling binnen 2 werkdagen! Finaal akkoord komt binnen 1 werkdag. 
     
  • … het tot a.s. zaterdag 15 augustus mogelijk is om te stemmen op de Gouden Lotus Awards? In 2018 en 2019 hebben we de Award gewonnen. In de categorie “kleine”service provider hypotheken staan wij weer op de nominatielijs. Vindt u ook dat wij weer de Gouden Lotus Award hebben verdiend? Breng dan nu uw stem uit
  • … Miriam Arts eind augustus bij Home Invest van start gaat als nieuwe acceptant? Dit om onze service richting onze deelnemers te waarborgen 

open.php?u=bdcc89d7fd50b4dabcc655b61&id=efe0eb5c14&e=e395aae764