Intern oversluiten

Beste adviseur,

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Nationale-Nederlanden.

Oversluiten binnen Nationale-Nederlanden mogelijk

Vanaf vandaag is het voor klanten met een NN-hypotheek van Nationale-Nederlanden mogelijk om deze over te sluiten naar een nieuwe hypotheek van Nationale-Nederlanden. Het gaat hierbij dan om een interne oversluiting.

Dit werkt als volgt: u vraagt in uw adviespakket een nieuwe hypotheek aan bij Nationale-Nederlanden waarbij de (eventuele) vergoeding is meegefinancierd.  Hierbij geeft u aan dat het om een interne oversluiting gaat. Het passeren van de nieuwe hypotheekakte vindt plaats bij de notaris, die ervoor zorgt dat de oude hypotheek wordt afgelost.

Klanten van Nationale-Nederlanden hebben, naast intern oversluiten, ook andere mogelijkheden om hun hypotheekrente te verlagen.

> Lees meer over oversluiten