Rentewijziging per 30 december 2019

 

MUNT Hypotheken timmert sinds 5 jaar stevig aan de weg en heeft inmiddels ruim 15 miljard euro (bijna 65.000 hypotheken) in beheer. Pensioenfondsen en institutionele beleggers waarderen dat zij heel gericht kunnen investeren in bepaalde risicoprofielen (‘buckets’). We kunnen dan ook verheugd mededelen dat er voor 2020 wederom ruime toezeggingen zijn.

Wijziging 15 en 20 jaar vast 60% marktwaarde
Ondertussen hebben u en uw klanten ook veel interesse getoond in MUNT Hypotheken. Door de grote vraag en het feit dat wij nooit ontmoedigingstarieven voeren zijn hypotheken met een marktwaarde tot en met 60% voor de looptijden 15 en 20 jaar tijdelijk uitverkocht voor nieuwe klanten. Aanvragen voor deze buckets kunnen tot vrijdag 27 december 12.00 uur worden ingediend. Bestaande klanten kunnen uiteraard over alle tarieven beschikken als zij willen verhogen of verlengen.

Renteverlaging
Voor de looptijd 25 jaar verlagen wij over alle risicoklassen (met uitzondering van NHG) de rente met 0,03%. Met een MUNT Hypotheek beschikt u over uitstekende tarieven. Helemaal omdat onze tarieven nog kunnen dalen door het automatisch verval van risico-opslagen. Daarnaast rekenen wij geen opslag voor aflossingsvrije hypotheken.

Wij zien uw aanvraag  voor een MUNT Hypotheek graag tegemoet en wensen u alvast hele fijne kerstdagen.

Vriendelijke groet,
Team MUNT Hypotheken

Renteoverzicht per 30 december 2019

*) Dit tarief is alleen beschikbaar voor bestaande klanten

Op dit moment zijn hypotheken met een rentevasteperiode van 15 en 20 jaar en een marktwaarde t/m 60% voor nieuwe klanten tijdelijk uitverkocht. Klanten met een MUNT Hypotheek die willen verlengen of verhogen kunnen wel voor alle tarieven kiezen. Kijk voor ons actuele aanbod op www.munthypotheken.nl

U kunt ons renteoverzicht ook in pdf downloaden.
Let op: Wij delen onze rente-aanpassingen niet automatisch met individuele kantoren. Dat doen wij uitsluitend met kantoren die zich via onze website hebben opgegeven voor onze rente-update.

 

Aanvragen
Voor compleet ingevulde digitale aanvragen, die uiterlijk vrijdag 27 december a.s. vóór 12.00 uur door ons zijn ontvangen, brengen we een renteaanbod uit tegen de oude rente.