Allianz

Op 4 december organiseren we in samenwerking met gerenommeerd trainer René Kuiper de informatiesessie Onderhoud van het hypotheekadvies in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Servicechecks (nazorg), hoe ga ik ermee om en creëer ik een verdienmodel ? Actueel en onmisbaar voor een goede bediening van uw relaties

Tijdens de sessies gaat René in op het servicen van je klanten op het gebied van:

  • De (aflossingsvrije) hypotheek en de overlijdensrisicoverzekering
  • De nalatenschap en (levens)testamenten

Tevens nemen we de NHG wijzigingen 2020 met u door. Service als verdienmodel is de toekomst voor de financieel adviseur. Allianz maakt inzichtelijk met welke kenmerken  hun hypotheek en ORV toegevoegde waarde kan leveren in nazorg en het oversluiten van lopende polissen en hypotheken.

Laat u inspireren door René Kuiper en schrijf u nu in, vol is vol. Afsluitend bieden we u een borrel met hapje aan.

De workshop wordt gesponsord door Home Invest en Allianz.
Locatie: Galgenwaard te Utrecht.
Datum en tijd: 4 december vanaf 13 uur tot 15.30 uur.

Met vriendelijke groet,

Team Home Invest