De populaire Nederlandse R&B formatie Re-Play sluit donderdag HypoTop swingend af. Binnendienstmedewerkers schade en hypotheken hebben dan een hele dag kennis, vaardigheden en inspiratie opgedaan tijdens een vol masterclass-programma in Spant! te Bussum. Ben jij er bij op 14 november?

Ben jij al ingeschreven voor HypoTop op donderdag 14 november in Spant! te Bussum? Binnendienstmedewerkers doen dit kosteloos door gebruik te maken van de Home Invest code: ABC123

Over twee dagen ontmoeten binnendienstmedewerkers schade en hypotheken elkaar tijdens het vakevent HypoTop in Spant! te Bussum. Daar zetten zij op 14 november samen de eerste stap naar de nieuwe functie van Client Officer (CO). De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backofficemedewerker. De hoogste tijd dus om in actie te komen!

Het vakevent HypoTop ondersteunt de binnendienstmedewerker Hypotheken/Schade bij die transitie en is de eerste stap naar die nieuwe CO-functie. Hier ontmoeten collega-backofficers elkaar en kan de al opgedane kennis en ervaring met elkaar worden uitgewisseld. Het event is tevens de plek waar de functie van CO meer verdieping krijgt.

832e273b-c05f-45c2-858c-d842dd720960.gif

 

Investeer in jouw (medewerk(st)ers) toekomst
Van administratief gedreven binnendienstmedewerk(st)er naar commercieel gedreven talent; Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. 

Zet de eerste stap naar de nieuwe functie van Client Officer. Donderdag 14 november 2019 vindt de eerste HypoTop plaats in Spant te Bussum. Dé vakbeurs speciaal voor de binnendienstmedewerk(st)er. Hier ontmoet je andere binnendienstmedewerk(st)ers en ontvang je tips en handvatten om Client Offcier te worden.

Meld je (binnendienstmedewerk(st)er) aan bij het nieuwe platform clientofficer.nl en gebruik de gratis toegangscode ABC123 van Home Invest voor het 1e jaar!. Zien we je daar?

Alvast meer weten?
Lees hier de 1e editie van het magazine voor duurzaam klantbeheer

Als sponsor en initiatiefnemer van dit Congres willen wij vooral de binnendienstmedewerk(st)ers in het zonnetje zetten! kijk op www.hypotop.nl voor meer informatie en alle masterclasses.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bax
Home Invest