Vanaf vandaag wijzigen wij de Duurzaamheidskorting op de hypotheekrente. Voortaan is deze korting ook beschikbaar voor klanten met een woning met energielabel A.

De nieuwe Duurzaamheidskorting komt dus voor een grotere groep klanten binnen bereik. Naast kopers in de nieuwbouwmarkt kunnen klanten die een bestaande woning kopen of hun hypotheek oversluiten nu ook vaker deze korting ontvangen.

Bovendien is het véél eenvoudiger om deze korting aan te bieden. Als jouw klant een definitief energielabel A heeft, dan kennen wij de duurzaamheidskorting automatisch toe. Hiervoor hoeven dus geen extra documenten meer aangeleverd te worden.

 

Belangrijkste kenmerken

  • rentekorting van 0,15%
  • geldt bij aankoop woning, oversluiten én renteherziening
  • geldt voor nieuwbouw en bestaande woningen met een definitief energielabel A