Beste binnendienstmedewerk(st)er,

De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de binnendienstmedewerk(st)er. Een functie die, als we nu niets doen, op termijn geheel zal verdwijnen. Tijd om in actie te komen!

 

832e273b-c05f-45c2-858c-d842dd720960.gif

Investeer in jouw (medewerk(st)ers) toekomst
Van administratief gedreven binnendienstmedewerk(st)er naar commercieel gedreven talent; Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. 

Zet de eerste stap naar de nieuwe functie van Client Officer. Donderdag 14 november 2019 vindt de eerste HypoTop plaats in Spant te Bussum. Dé vakbeurs speciaal voor de binnendienstmedewerk(st)er. Hier ontmoet je andere binnendienstmedewerk(st)ers en ontvang je tips en handvatten om Client Offcier te worden.

Meld je (binnendienstmedewerk(st)er) aan bij het nieuwe platform clientofficer.nl en maak gebruik van de gratis toegangscode ABC123.  Zien we je daar?

Alvast meer weten?
Lees hier de 1e editie van het magazine voor duurzaam klantbeheer

Wil je op de hoogte blijven van dit event? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrieven rondom HypoTop en de functie Client Officer (Het is altijd mogelijk om je weer af te melden).

Als sponsor en initiatiefnemer van dit Congres willen wij vooral de binnendienstmedewerk(st)ers in het zonnetje zetten! kijk op www.hypotop.nl voor meer informatie en alle masterclasses.