Wegens succes verlengd!

Het renteaanbod op aflossingsvrije hypotheken is in de afgelopen periode vaak ingezet door jullie. Daarom hebben we besloten om dit renteaanbod te verlengen tot 15 november 2019. Zo kun je nog twee weken langer profiteren van dit aantrekkelijke renteaanbod: geen opslag, wel service.

Alle aflossingsvrije tarieven gelijk aan de annuïtaire en lineaire tarieven.

 

Aanpassing rekentool Overwaarde Hypotheek

Op 1 november passen wij de rekentool Overwaarde Hypotheek aan. Soms komt namelijk de optelsom van een lopende ABN AMRO hypotheek met een aanvullende Overwaarde Hypotheek boven de door de bank verantwoord geachte hypotheekverstrekking uit. In de berekening van de opnamecapaciteit komt daarom een ‘extra rekenregel’. Die voorkomt dat de schuld bij aanvang te hoog is.

Let op!
Heb je onlangs een oriëntatie- en/of adviesgesprek met jouw klant gehad waarbij nog geen renteaanbod is uitgebracht? Dan kun je t/m 31 oktober 2019 alsnog een renteaanbod aanvragen tegen de huidige rekenregels. Vanaf 1 november gelden de nieuwe rekenregels voor de schuld bij aanvang.