Obvion Hypotheken

Nu bij Obvion: verruiming beleid box 3 leningdelen.

We hebben onlangs ons acceptatie­beleid aangepast onder andere voor box 3 leningdelen. Diverse adviseurs hebben ons daarna laten weten dat ons beleid niet voldoende toepasbaar was voor klanten met een consumptief bestedings­doel en een lage LTV. Dank voor deze reacties! We hebben naar u geluisterd en ons beleid per heden voor deze doelgroep aangepast.

Wat hebben we gewijzigd?
Klanten die een bedrag met een consumptief bestedings­doel meefinancieren in de lening waarbij de totale LTV maximaal 50% bedraagt, mogen het bedrag dat box 3 geleend wordt ook aflossings­vrij financieren. De verplichte annuïtaire of lineaire aflossing geldt dus niet meer voor het box 3 leningdeel. Deze aanpassing vindt u ook terug in onze acceptatiegids.

 

Obvion vergoedt €250,- voor ondernemers met een externe Inkomensverklaring. Wist u dat al?
Zelfstandig ondernemers die een hypotheek aanvragen bij Obvion (met of zonder NHG) vragen wij een inkomensverklaring aan te leveren die door een van de volgende vier onafhankelijke rekenexperts is opgesteld: Raadhuys, Pentrax, Overviewz en Zakelijk Inkomen.

Vergoeding Inkomensverklaring t.w.v. €250,-
Na passeren van de hypotheek keert Obvion €250,- uit per inkomensverklaring ondernemer. Vragen 2 ondernemers een hypotheek aan? Dan vergoedt Obvion twee maal €250,-

 

Overbruggingskrediet
Is de oude woning niet verkocht? Dan gaan we uit van het verschil tussen 100% van de getaxeerde marktwaarde van de woning en de hoogte van de reeds op de woning rustende hypothecaire lening.

 

24 uurs service
Een renteaanbod volgt binnen 8 uur. Obvion garandeert bij een compleet dossier binnen 24 uur beoordeling! Een speciaal acceptatieteam van Obvion is hiervoor ingericht.

 

Hoe vraag ik via Home Invest aan?
Allereerst kunt u zich bij ons melden voor Obvion. Via HDN kunt u de aanvragen indienen op ons HDN nr 313235 Home Invest/SPN.