Een aantal Home Invest leden maken reeds volop gebruik van de Nieuwsbrieven en Nazorgcheck in eigen huisstijl. Voordeel van het gebruik is direct meer omzet door de nazorgcheck op de aflossingsvrije hypotheek en de overlijdensrisicoverzekeringen! 21% van de klanten reageert als er voordeel te behalen valt!

 

Nazorg check
Home Invest biedt de Nazorgcheck.nl met meerdere vragenlijsten voor je klanten. Hiermee kun je de (verplichte) nazorg beter en slimmer inrichten. Je kunt in de vragenlijsten ook zelf je prijs voor vergelijk of advies bepalen. Het verhoogt de omzet, omdat relaties behoefte hebben aan service, advies en productvergelijk.

Je krijgt de beschikking over een pakket kant-en-klare vragenlijsten waarvoor naam en e-mailadres van de klant al voldoende is om er actief mee aan de slag te kunnen gaan. Het pakket bestaat momenteel uit vijftien nazorgchecks, waaronder de orv check en aflossingsvrije check. Met een aantal van deze vragenlijsten realiseer je meer omzet en automatische vastlegging van je zorgplicht. Volledig geautomatiseerd, simpel en eenvoudig

Meld je nu aan voor een demo en kijk op Nazorgcheck.nl

Home Invest
Via Home Invest XL krijg je 10% extra korting voor de Nazorgcheck. Kijk op Home Invest en vraag om meer informatie.