ING

Vanaf donderdag 3 oktober t/m donderdag 31 oktober a.s. verlaagt ING de hypotheekrente tijdens de Heerlijke herfst hypotheekweken op de rentevaste perioden 1 t/m 12 jaar en 20 jaar voor annuïtaire en lineaire hypotheken.

Voor deze actie geldt: OP=OP. Het is mogelijk dat de actie vóór 31 oktober eindigt. 

 

NHG Standaardrente (annuïtair en lineair)
Rentevaste periode Wijziging
 1 t/m 12 jaar -/- 0,10%
20 jaar -/- 0,15%

 

ING Standaardrente (annuïtair en lineair)
Rentevaste periode Wijziging
 1 t/m 12 jaar -/- 0,15%
20 jaar -/- 0,25%

 

Met het aanvragen van een hypotheek reserveer je de gewenste rente voor de klant. Om deze rente vast te houden, heb je 5 werkdagen de tijd om alle benodigde documenten aan te leveren. De aanvraagdatum wordt hierbij als eerste werkdag gerekend.

Klik hier voor het volledige tarievenoverzicht.