ABN AMRO
Veel woningeigenaren met een aflossingsvrije hypotheek hebben de wens om deze mee te nemen als zij een nieuw huis kopen of hun hypotheek willen oversluiten. Speciaal voor deze doelgroep verlagen wij vanaf vandaag de rente voor aflossingsvrije hypotheken.

* deze renteverlaging geldt ook voor (Bank)Spaar-, Leven- en Beleggingshypotheken.

 

Hypotheek oversluiten of een nieuw huis kopen?
Gedurende 6 weken zijn alle aflossingsvrije tarieven (1 t/m 30 jaar) gelijk aan de annuïtaire en lineaire tarieven. Ook huiseigenaren met een hypotheek bij een andere geldverstrekker profiteren in deze periode van dit aantrekkelijke renteaanbod als zij hun hypotheek naar ABN AMRO oversluiten.

Profiteer tot 1 november van deze renteverlaging

 

Florius
Tijdelijk bieden we op al onze actieve aflosvormen dezelfde aantrekkelijke rente, ook op onze Aflossingsvrije Hypotheek. Dit maakt een hypotheek van Florius op dit moment extra interessant voor doorstromers en oversluiters die al een aflossingsvrije hypotheek hebben.

De actie duurt tot en met 30 oktober 2019.