Vanaf vandaag is het mogelijk om de a.s.r. Verduurzamingshypotheek aan te vragen. De Verduurzamingshypotheek van a.s.r. is een lening speciaal voor het verduurzamen van het huis van uw klant en regelt uw klant tegelijk met zijn a.s.r. hypotheek. Met de Verduurzamingshypotheek krijgt uw klant een depot tegen een extra aantrekkelijk tarief en goede voorwaarden. Dit depot is specifiek bedoeld voor het financieren van energiebesparende maatregelen in, om en aan de woning. a.s.r. biedt dit als eerste hypotheekverstrekker standaard aan bij het renteaanbod.

 

Extra aantrekkelijke voorwaarden

Het geld van de Verduurzamingshypotheek komt in een apart bouwdepot met zeer aantrekkelijke voorwaarden:

  • Een extra voordelig rentetarief van 1,2% voor 15 jaar vast
  • Geen afslag op rentevergoeding van bouwdepot
  • Looptijd bouwdepot 2 jaar
  • Looptijd Verduurzamingshypotheek 15 jaar
  • Aflossing annuïtair
  • Geen impact op risicoklasse van de reguliere hypotheek

Hoe werkt het?

De Verduurzamingshypotheek is een 15-jarige annuïteitenlening waarbij vanaf het begin van de looptijd wordt afgelost. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de Verduurzamingshypotheek werkt.

 

Verduurzamingshypotheek als standaard optie renteaanbod

Niet aan toegekomen tijdens het adviesgesprek? Of twijfelt uw klant? Uw klant kan alsnog kiezen voor de Verduurzamingshypotheek door deze aan te kruisen op het renteaanbod.*  En als uw klant uiteindelijk besluit er toch niets mee te doen? Geen probleem, per saldo heeft het dan ook niets gekost!

*De standaard optie in het renteaanbod voegen wij niet toe bij nieuwbouw, appartementen en in combinatie met een Startershypotheek.

 

Rente Verduurzamingshypotheek:
Duur NHG Non-NHG
Variabel 1,65 % 1,65 %
15 jaar 1,20 % 1,20 %