Nu live: Zoek een onafhankelijk adviseur op nn.nl uitgebreid met informatie Advieskeuze.nl

Vanaf vandaag staat de vernieuwde tool ‘zoek een onafhankelijk adviseur’ live op nn.nl. Met de tool ‘Zoek een onafhankelijk adviseur’ op nn.nl kunnen klanten een adviseur bij hen in de buurt vinden. Om klanten nog beter te helpen bij hun keuze voor een adviseur, is de tool op onze website uitgebreid met informatie vanuit het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl.

 

Wat betekent dit voor u en uw kantoor?

  • De informatie over uw kantoor, zoals deze nu bij Nationale-Nederlanden in de administratie bekend is, blijft leidend voor de weergave van uw kantoorinformatie op nn.nl.
  • De informatie over uw kantoor breiden we uit met beschikbare informatie vanuit Advieskeuze.nl. Het betreft uitsluitend:
    een foto van uw kantoor
    het aantal reviews
    de kantoorscore obv reviews
  • Wil een klant meer informatie over uw kantoor, over de reviews of contact met uw kantoor opnemen? Dan landt de klant direct op de juiste pagina van Advieskeuze.nl.
  • Wil een klant een afspraak met uw kantoor maken? Dan ontvangt u voortaan vanuit Advieskeuze.nl hierover bericht. Afspraakverzoeken voor kantoren via Advieskeuze.nl zijn altijd gratis.

 

Hoe komt het zoekresultaat van de tool tot stand?
‘Zoek een onafhankelijk adviseur’ op nn.nl toont alleen kantoren die samenwerken met Nationale-Nederlanden. Hierbij is de informatie over het kantoor zoals deze bij ons in de intermediaire administratie bekend is, leidend voor de zoekresultaten. Dit betekent dat het zoekresultaat standaard gebaseerd is op basis van afstand tot postcode/plaatsnaam, tenzij een klant kiest voor een andere sortering van de zoekresultaten. Het ‘gecheckt door Advieskeuze.nl’- stempel heeft geen invloed op de zichtbaarheid van een kantoor in de zoeker. Voor een uitgebreide omschrijving van de werking van de tool, hebben we een informatiekaart voor u gemaakt. U kunt deze kaart hier (pdf-download) bekijken.

 

Home Invest en Advieskeuze.nl hebben de samenwerking uitgebreid, waarbij de samenwerkende kantoren met het Home Invest XL pakket het gecheckt-stempel van Advieskeuze.nl ontvangen (t.w.v. € 100,- per jaar).

Belangrijk is dat er minimaal 5 reviews zijn en het kantoorprofiel is ingevuld.

 

Heeft u vragen over Advieskeuze?
Voor vragen over Advieskeuze.nl kunt u contact opnemen met een relatiemanager van Advieskeuze.nl door een e-mail te sturen naar relaties@advieskeuze.nl of op werkdagen te bellen naar (033) 461 00 62. Of check de meest gestelde vragen op het extranet van Advieskeuze.nl.

Uw kantoorgegevens, waaronder logo, foto, contactgegevens, uw dienstverlening/aanbod, tarieven en medewerkers op advieskeuze.nl kunt u aanpassen via een gratis extranet account van Advieskeuze.nl. Ga hiervoor naar: extranet.advieskeuze.nl.