In het blad Infinance van juli hebben we een interview gehad over Home Invest met Marcel Bax over de nieuwe Tools Nazorgapp.nl en Hypodo.nl. Graag informeren wij u over onze nieuwe Nazorgapp, waarmee u in eigen huisstijl kunt voldoen aan de zorgplicht met 15 nazorgapps

Nazorg app
Home Invest biedt vanaf heden de Nazorgapp.nl met meerdere vragenlijsten voor uw klanten. Hiermee kunt u uw (verplichte) nazorg beter en slimmer inrichten. Het zal uw omzet verhogen, omdat uw relaties behoefte hebben aan service, advies of productvergelijk.

U krijgt de beschikking over een pakket kant-en-klare vragenlijsten waarvoor naam en e-mailadres van de klant al voldoende is om er actief mee aan de slag te kunnen gaan. Het pakket bestaat momenteel uit vijftien nazorgapps, waaronder de orv app en aflossingsvrije app. Met een aantal van deze vragenlijsten realiseert u direct meer omzet en automatische vastlegging van uw zorgplicht.

Meld u nu aan voor een demo en kijk op Nazorgapp.nl

Home Invest
De Nazorgapp  wordt toegevoegd aan de dienstverlening van Home Invest. Via Home Invest XL krijgt u extra korting voor de Nazorgapp. Kijk op Home Invest XL en vraag om meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Team Home Invest