Regelmatig krijgen wij vragen van onze deelnemers om nutsvoorzieningen te vergelijken inclusief internet en telefonie. Met Easy Nuts zijn we hiervoor een samenwerking aangegaan. U kunt nu extra inkomsten genereren door alles rondom woonlastenbesparing te kunnen bieden aan uw klanten. Het is mogelijk om onze tool aan uw klanten aan te bieden of een eigen vergelijkingstool te laten ontwikkelen. Mocht u interesse hebben voor een extra inkomstenbron en vergelijkingstool, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor de vergelijkingsmodule van Home Invest

Wat doet Easy Nuts?
Easy Nuts werkt samen met >500 vastgoedprofessionals en financiële adviseurs in Nederland, om hun klanten te helpen bij het regelen van hun verschillende contracten bij nutsbedrijven; denk daarbij aan gas, water en licht, maar ook internet en televisie. Wij hebben een service/ platform om alle nutsvoorzieningen te verzorgen voor expats, kopers, huurders of financiële dienstverleners. Dat doen wij kosteloos. Wij zorgen ervoor, dat men de beste deal krijgt bij aanbieders van energie, telecom, internet. Wij hebben direct contact met deze aanbieders en kunnen alles snel en goed in orde brengen.

De vergoedingen die Easy Nuts geeft, behoren tot de hoogste in deze branche (tussen de 100 en 200 euro per klant). Easy Nuts werkt samen met energiebedrijven en betaalt binnen 30 dagen uit aan haar partners, waardoor dus nooit grote achterstanden in betalingen zullen ontstaan.

Wat hebben we te bieden?
Wij beschikken over slimme software, waarmee alle verschillende aanvragen in een keer gedaan kunnen worden. U kunt ook leads aan ons doorgeven, die wij binnen 24 uur kosteloos voor u opvolgen met een conversie van circa 85%. Easy Nuts is een organisatie met inmiddels 10 medewerkers, die allen jarenlang ervaring hebben in deze sector. Wij staan klaar om uw eindklant te adviseren op het gebied van energie, water, telecom, internet en duurzaamheid producten. Onze adviseurs kunnen uw klanten zowel in het Nederlands als in Engels te woord staan. Los van de extra service aan uw klanten is er ook nog een verdienmodel voor uw organisatie.

Easy Inspect App
Vindt u het ook vervelend om bij de oplevering van een woning al het papierwerk in te moeten vullen en daarna te archiveren? Met onze gratis Inspectie-app kunt opleveringinspecties voor zowel huur- als koopwoningen vastleggen. Easy Inspect heeft een koppeling met ons Platform, waardoor het mogelijk is om eenvoudig nutsvoorzieningen aan te vragen en leads in te voeren. Wij hebben ook een inspectie- app, waarvoo u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken. Vanuit de app kunt u rechtstreeks de nutsvoorzieningen aanvragen.

U kunt via ons de volgende diensten regelen:

 1. Energie
 2. Water
 3. Mobiel
 4. Internet, telefonie en Televisie

Hoe kunnen klanten aanleveren:

 1. Direct inschieten via platform (Nederlands en/of Engels)
 2. Leads inschieten via platform (Nederlands en/of Engels)
 3. Leads inschieten via onze gratis Inspectie-app (Easy Inspect App)

Voordelen EasyNuts :

 • Werkt alleen direct met de leveranciers
 • Hoge commissies
 • Snelste uitbetaling in deze markt
 • Gratis Inspectie-app
 • Inhouse callcenter (kwalitatief)
 • Professionele helpdesk met ticketsysteem en knowledge database

Mobile (IOS): https://itunes.apple.com/us/app/easynuts-inspect/id1392945854
Mobile (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.easynuts.app

Interesse in uw eigen vergelijkingstool? Neem contact met ons op. info@homeinvest.nl