Syntrus

Een eerste kleine groep klanten krijgt van ons deze week bericht
Zij hebben (deels) een aflossingsvrije hypotheek, een levenhypotheek of een hypotheek met een beleggingsrekening.

Wij bieden ze een online hypotheekcheck aan
Klanten kunnen met hun eigen gegevens berekenen wat hun financiƫle situatie is tijdens de looptijd van de hypotheek. Kunnen zij bijvoorbeeld de hypotheek nog betalen als ze met pensioen gaan of als de hypotheekrente niet meer aftrekbaar is? Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd van de hypotheek? Kan deze verlengd worden of afgelost?

Klanten krijgen inzicht in hun persoonlijke situatie
Wij geven ze informatie over wat ze kunnen doen zodat de hypotheek in de toekomst ook betaalbaar is. Daarnaast kunnen zij berekenen hoeveel zij (maandelijks) moeten aflossen of sparen. Ze kunnen dus echt een goed inzicht krijgen.

Mogelijk willen ze advies over de toekomstige situatie met hun hypotheek
Wij verwijzen ze voor een goed en volledig advies naar u, de adviseur. U kunt dan eventueel de check ook samen doen.