Allianz

De oversluitmarkt voor hypotheken is omvangrijk 
Uit de kwartaalupdate van IG&H is gebleken dat de hypotheekmarkt het afgelopen kwartaal is afgenomen. Daarbinnen neemt de oversluitmarkt met 32% nog wel een stevige positie in. In dit bericht maken we graag inzichtelijk wat de Allianz Hypotheek hier in kan betekenen.

Allianz verstrekt sinds begin dit jaar non-NHG voor nieuwe klanten en al eerder voor bestaande klanten. Naast een scherpe rente voor LTV’s tot 80% heeft onze hypotheek nog meer oversluitvoordelen die wij hier nog eens graag voor u op een rijtje zetten:

– Met 26 RV periodes kan de rente precies worden afgestemd op de resterende looptijd van de hypotheek. De klant betaald het werkelijke tarief (en niet een 30 jaars tarief voor bijvoorbeeld 21 jaar vast) en is ook nog eens zeker van zijn lasten gedurende de resterende looptijd.
– Tot 80% LTV is er geen verplichting van een taxatierapport. De klant mag ook een WOZ-beschikking aanleveren. Dat betekent minder kosten voor de klant en meer kans op een first time right dossier;
– Als de risicoklasse daalt door reguliere of extra aflossingen, dan daalt de rente automatisch mee;
– De klant mag ook nog eens onbeperkt boetevrij aflossen uit eigen middelen. Dus mocht er naderhand nog een polis of bankspaarrekening vrijkomen, dan kan de klant deze gewoon inlossen zonder extra kosten;
–  Geen verplichting van een bouwdepot bij een verbouwing tot 25.000 euro met een LTV tot 80% voor verbouw  als de risicoklasse hierdoor niet wijzigt. Raadpleeg voor meer informatie onze hypotheekwijzer.

 

Een greep uit onze rentetarieven

Riscicoklasse Rentevastperiode Leningdeel Rente
 tot 60% LTV  16 jaar vast Annuitair 2,21%
 Tot 60% LTV  20 jaar vast Annuitair 2,27%
 Tot 80% LTV  22 jaar vast Annuitair 2,50%

Een compleet overzicht van onze messcherpe rentetarieven vindt u hier.

 

Voor meer informatie, zie de vernieuwde hypotheekwijzer en arrangementskaart.