De nieuwste ontwikkelingen in de wereld van maatwerk financiering en vastgoed. Maak ze rendabel in jouw adviespraktijk.

Het intermediaire kanaal is in beweging en de digitaliseringsslag die er aan komt dwingt ondernemers na te denken over vernieuwing en strategische keuzes te maken. Nadenken over en het verkennen van nieuwe markten loont.

De adviesmarkt voor het financieren van (zakelijk) vastgoed groeit. Er is meer behoefte aan advies en begeleiding op zowel de markt voor verhuurd vastgoed als zakelijk vastgoed. Door het gebrek aan betaalbare koopwoningen, te kort aan huurwoningen en te weinig rendement op het spaargeld zoekt de consument, de ondernemer en de (particuliere) belegger naar creatieve oplossingen.

De zakelijke financieringsmarkt is snel veranderd en blijft veranderen. Nieuwe spelers op de markt met inventieve oplossingen bieden hun dienstverlening online aan. Spelen de “grootbanken” hier op in?

Samen met IBD (Intermediaire Businessdesk Nederland), Woonfonds , ABN AMRO en Domivest hebben we een Congres georganiseerd op 15 april 2019 rondom Zakelijk (vast) Goed . Op dit event hebben we 60 adviseurs meegenomen in de wereld van zakelijk en belegd vastgoed.

Bijgaand de link naar alle presentaties van 15 april. In de komende maanden zullen we nog een Congres inplannen. Schrijf u nu alvast in via info@homeinvest.nl

PS Binnenkort komt er een nieuwe geldverstrekker bij voor Zakelijk Vastgoed > Dynamic Credit verhuurhypotheek.