Florius

Nieuw: De Florius Verduurzaam Hypotheek

Gaat u investeren in een energiezuinig huis? Dan is het niet alleen de vraag voor welke energiebesparende maatregel u kiest, maar ook hoe u dit gaat betalen. Nu nieuw bij Florius: De Florius Verduurzaam Hypotheek. Een hypotheek speciaal voor het financieren van energiebesparende maatregelen.

 

Wat is de Florius Verduurzaam Hypotheek?

De Florius Verduurzaam Hypotheek is een hypotheek speciaal voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Heeft u al hypotheek bij Florius of gaat u een nieuwe hypotheek bij Florius afsluiten? Dan kan het mogelijk interessant zijn om de Verduurzaam Hypotheek af te sluiten. U kunt de Verduurzaam Hypotheek afsluiten voor minimaal € 5.000 en maximaal € 25.000. Dit deel leent u tegen aantrekkelijke voorwaarden en rente. Na het afsluiten van de Verduurzaam Hypotheek heeft u bij bestaande bouw maximaal twee jaar de tijd om de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Bij nieuwbouw zelfs maximaal drie jaar. Genoeg tijd dus om goed te bedenken welke maatregelen voor uw woning het beste zijn. Houd er wel rekening mee dat u wel vanaf het moment dat u de Verduurzaam Hypotheek afsluit, maandelijks rente en aflossing betaalt.

Klik hier voor meer informatie

 

Samenwerking met de Energiebespaarders

Welke maatregelen kunt u eigenlijk treffen? En welke zouden voor uw woning het meest interessant zijn? De Bespaarcheck van de Energiebespaarders geeft u inzicht. Zo weet u in een paar minuten met welke maatregelen u energie kunt besparen. Wilt u uitgebreid en persoonlijk advies? Laat dan een Energiepaspoort opmaken. Dit is een op maat gemaakt voorstel voor energiebesparende maatregelen. U kunt natuurlijk ook ergens anders advies vragen, bijvoorbeeld bij een bouwkundige of energieadviseur.

 

Komt u ook gluren bij duurzame buren? Meld u nu aan voor de thematour bij u in de buurt.

Wilt u in de toekomst energie besparende maatregelen nemen? Zoals HR++ glas, spouwmuurisolatie of een warmtepomp? En bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van huiseigenaren die al een stap verder zijn met verduurzamen? Om u op weg te helpen, organiseert Florius in samenwerking met de Nationale Duurzame Huizen Route 30 thematours door het hele land.

Klik hier voor meer informatie