Stekkie is als nieuw product toegevoegd voor onze Home Invest XL leden.

 

Wat is de Stekkie Inkomensaanvuller?
De Stekkie Inkomensaanvuller is voor 60-plussers die blij zijn met de woning waar zij in wonen, maar die maandelijks graag een maandelijkse aanvulling ontvangen, omdat zij het geld goed kunnen gebruiken óf omdat zij meer willen genieten.

Via de Stekkie Inkomensaanvuller kunt u een maandelijkse aanvulling ontvangen door de overwaarde van uw woning te benutten. U bouwt een schuld op bij Stekkie. Deze hoeft u pas terug te betalen als u uw woning verlaat.

Financiële veiligheid voor u vindt Stekkie van groot belang. Daarom ontvangt u van Stekkie de aanvulling maandelijks. Doordat u maandelijks een ‘klein beetje’ extra ontvangt, bouwt uw schuld zich langzamer op dan bij een hoge uitbetaling in een keer.

Met de Stekkie Inkomensaanvuller blijft u altijd zelf de eigenaar van uw woning. Als zekerheid voor de opgebouwde schuld geeft u Stekkie het recht van hypotheek op de woning.

Stekkie, een stukje meer genieten.

 

Keuzevrijheid
U bepaalt zelf de duur en de hoogte van uw maandelijkse aanvulling. Daarnaast kiest u zelf wanneer u het bedrag terugbetaalt. U hoeft in elk geval niet terug te betalen zolang u in uw woning woont. Uiteraard hanteert Stekkie geen boetes bij terugbetaling!

 

Uw eigen Reservepotje
Ook stelt Stekkie een persoonlijk Reservepotje beschikbaar, voor wanneer u onverhoopt extra geld nodig hebt. Aan het hebben van dit potje zijn geen kosten verbonden, u betaalt pas rente wanneer u het geld uit het potje gebruikt.

 

Bereken het zelf
Beantwoord een aantal vragen en bekijk een voorbeeldberekening.

Bereken het hier
https://www.mijnstekkie.nl/uw-aanvullend-inkomen

 

Acceptatiegids & Brochure
Acceptatiegids & Brochure

 

Aanvragen
Aanvragen (HDN) lopen via Home Invest met een Rapportageverslag voor de klant.
Vraag een annuïteitenhypotheek VIVAT aan en vul in het vrije opmerkingenveld de volgende gegevens in:

  • Stekkie Inkomensaanvuller
  • eenmalige óf maandelijkse opname
  • de opnameduur in maanden (bij maandelijkse opname)

Let op: Bemiddelings- en rapportagekosten € 350 (Indien First Time Right stukken)

 

 

Bent u nog geen Home Invest XL relatie? Neem dan contact met ons op over de voordelen. De dossierkosten zijn dan slechts € 175 bij complete dossiers.