Om dossiers sneller te verwerken van uw klanten hebben wij een aantal tips voor u. Deze tips komen voort uit onze bijeenkomsten met XL relaties. Dank daarvoor!

Om uw eigen systeem niet teveel te belasten of om dubbele werkzaamheden te voorkomen hebben we een aantal tips voor u:

  • Small pdf of 2pdf biedt u de mogelijkheid om PDF doumenten samen te voegen, verkleinen, converteren, samenvoegen etc. Deze versies zijn gratis

https://smallpdf.com/nl/

https://www.2pdf.nl/

Acrobat zelf biedt ook een versie

https://acrobat.adobe.com/nl/nl/acrobat/how-to/merge-combine-pdf-files-online.html

  • Tiny Scan biedt u en uw klanten de mogelijkheid om via de mobiele telefoon documenten in pdf te scannen en in pdf (zwart/wit en kleur) te verzenden! Dit scheelt u een hoop onnodig knip- en plakwerk. U bespaart tijd en u ontvang direct verwerkbare documenten!

android app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appxy.tinyscanner&hl=nl

iphone app:
https://itunes.apple.com/nl/app/scanner-pdf-document-scan/id595563753?mt=8

Tips bij het aanleveren van documenten:

  • Graag verzoeken wij u een voorblad bij te voegen met een toelichting die van belang kan zijn voor het beooordelen van een verstuurd document. Als iets niet vanzelfsprekend is, geef een korte toelichting om de snelheid in de verwerking te behouden.
  • Indien een document wel gevraagd wordt, maar niet benodigd volgens u, geef svp de reden aan. Dit kan door bijvoorbeeld door het gevraagde te uploaden of via HDN te zenden met de reden in een pdf document vermeld.
  • Indien eigen geld op verschillende spaarrekeningen staat, voeg deze dan samen en upload het als 1 document. Svp de herkomst van het eigen geld erbij vermelden
  • Als er een verlengingsstuk openstaat dient er wel iets geüpload te worden. Dit mag een leeg blad zijn met bijvoorbeeld tekst “niet nodig”
  • Indien een stuk is afgekeurd omdat deze niet volledig is en er een aanvullende verklaring/document bij dient te komen dan graag het afgekeurde stuk samenvoegen met het nieuwe document/verklaring. Het samengevoegde document kunt u dan weer uploaden.

Heeft u zelf nog tips of tricks? laat het ons weten.